Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bocianki 2015 - dla tych co planują start w 2015 roku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzialamy dalej, właśnie od pon wkroczył elektryk.

Co dajecie na podłogę w salonie jesli bedzie podlogowka? Myślę i myślę płytki drewnopodobne czy panele?

Płytki wychodzą drozej no i zimne toto, za to super działa podlogowka. Panele tańsze, sami polozymy. Wiem że jest specjalny podkład, ale czy to zadziała wystarczająco dobrze?

u nas będą panele, osobiście nie lubię płytek. Panel, mimo że też sztuczny, wydaje mi się dużo przyjemniejszy w dotyku niż płytki, i bardziej przyjazny dla upadających na niego przedmiotów/dzieci/zwierząt. I jak zechcę zmienić, to prościej niż płytki.

A oprócz podkładów, są też panele specjalne dla podłogówki przystosowane.

Edytowane przez Wszamanka

Gość Arturo72

Co dajecie na podłogę w salonie jesli bedzie podlogowka? Myślę i myślę płytki drewnopodobne czy panele?

Płytki wychodzą drozej no i zimne toto, za to super działa podlogowka. Panele tańsze, sami polozymy. Wiem że jest specjalny podkład, ale czy to zadziała wystarczająco dobrze?

Nie słuchaj totalnych bzdur od idiotów,że jedynie kafle nadają się pod podłogówkę.Omijaj takich idiotów szerokim łukiem.

Nie ma specjalnego podkładu pod panele na podłogówce,każdy podkład jest odpowiedni.

Mam 80% paneli na podłogówce i od 3 lat nie narzekam.

Dziękuję za wszystkie odp :)

U nas są 3 opcje:

1. Cały parter w płytkach drewnopodobnych (oprócz gabinetu)

2. Wiatrołap, łazienka, hol i kuchnia - płytki drewnopodobne, a w salonie panele

3. Wiatrołap, łazienka, hol i kuchnia - szary gres, salon - panele

Zobaczymy, która opcja wygra. Choć małż póki co odrzuca nr 3.

3. Wiatrołap, łazienka, hol i kuchnia - szary gres, salon - panele

Zobaczymy, która opcja wygra. Choć małż póki co odrzuca nr 3.

U mnie będzie Twoja 3 opcja :) w salonie panele (długość 2 m) a reszta czyli kuchnia, jadalnia, przedpokój, wiatrołap - gres szary Grey Soul.

Już się kładzie więc jeżeli chcesz mogę Ci przesłać zdjęcia jak to wygląda. Tylko przy świetle dziennym mogę je zrobić dopiero w przyszły weekend bo teraz wyjeżdzamy, a w tygodniu jesteśmy dopiero po zmroku :(

w każdym razie ja już jestem zachwycona szarym gresem :)

Pepa - chyba wszyscy korzystają z wiosennej pogody i budują:)

U nas odbyło się bez zimowego przestoju, właśnie kryjemy dachem więc gdzieś za tydzień SSO:) na szybko szukam kogoś od ociepleń bo musi mi położyć kawałki styropianu przed dachem. Ile płaciliście za ocieplenie?

Czy ktoś z bocianków robi u siebie żaluzje fasadowe? Jestem zdecydowana ale cena powala na kolana, może macie kogoś do polecenia od fasadowych?