mania_ania 28.01.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 TERMONIUM fasada EPS032 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 30.01.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 A jakie opinie co do Austrotherma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.01.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Bardzo dobra firma. Tylko produkty drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 30.01.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Dzialamy dalej, właśnie od pon wkroczył elektryk.Co dajecie na podłogę w salonie jesli bedzie podlogowka? Myślę i myślę płytki drewnopodobne czy panele? Płytki wychodzą drozej no i zimne toto, za to super działa podlogowka. Panele tańsze, sami polozymy. Wiem że jest specjalny podkład, ale czy to zadziała wystarczająco dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 30.01.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) u nas będą panele, osobiście nie lubię płytek. Panel, mimo że też sztuczny, wydaje mi się dużo przyjemniejszy w dotyku niż płytki, i bardziej przyjazny dla upadających na niego przedmiotów/dzieci/zwierząt. I jak zechcę zmienić, to prościej niż płytki.A oprócz podkładów, są też panele specjalne dla podłogówki przystosowane. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Wszamanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 30.01.2016 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Co dajecie na podłogę w salonie jesli bedzie podlogowka? Myślę i myślę płytki drewnopodobne czy panele? Płytki wychodzą drozej no i zimne toto, za to super działa podlogowka. Panele tańsze, sami polozymy. Wiem że jest specjalny podkład, ale czy to zadziała wystarczająco dobrze? Nie słuchaj totalnych bzdur od idiotów,że jedynie kafle nadają się pod podłogówkę.Omijaj takich idiotów szerokim łukiem. Nie ma specjalnego podkładu pod panele na podłogówce,każdy podkład jest odpowiedni. Mam 80% paneli na podłogówce i od 3 lat nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.02.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 W salonie będę miała płytki, bo chcę tam mieć płytki. Uparłam się i już W sypialniach będą panele. Wszędzie podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 01.02.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 elewacja: swisspor lambda plus fasada 0,033 15cm grafit, na całej podłodze deska warstwowa (oprócz łazienek, kotłowni..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 02.02.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 u mnie wszędzie podłogówka a na niej panele i płytki. przy czym w salonie panele. Głównie ze względu na wiosnę i jesień. Jeszcze nie ciepło a już nie będzie grzane wówczas chodzenie po płytkach w moim odczuciu jest mało komfortowe ale ja często chodzę boso, bez skarpetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 02.02.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 U mnie to samo, podłogówka wszędzie, panele w pokojach i salonie, reszta płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 03.02.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dziękuję za wszystkie odp U nas są 3 opcje: 1. Cały parter w płytkach drewnopodobnych (oprócz gabinetu) 2. Wiatrołap, łazienka, hol i kuchnia - płytki drewnopodobne, a w salonie panele 3. Wiatrołap, łazienka, hol i kuchnia - szary gres, salon - panele Zobaczymy, która opcja wygra. Choć małż póki co odrzuca nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 05.02.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 3. Wiatrołap, łazienka, hol i kuchnia - szary gres, salon - panele Zobaczymy, która opcja wygra. Choć małż póki co odrzuca nr 3. U mnie będzie Twoja 3 opcja w salonie panele (długość 2 m) a reszta czyli kuchnia, jadalnia, przedpokój, wiatrołap - gres szary Grey Soul. Już się kładzie więc jeżeli chcesz mogę Ci przesłać zdjęcia jak to wygląda. Tylko przy świetle dziennym mogę je zrobić dopiero w przyszły weekend bo teraz wyjeżdzamy, a w tygodniu jesteśmy dopiero po zmroku w każdym razie ja już jestem zachwycona szarym gresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 06.02.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 u nas wszędzie podłogówka wszędzie poza sypialniami płytki drewnopodobne w sypialniach panele ile płacice za m2 podlogówki? robocizna +materiał mamy ofertę 30zl robocizna + 40-45l materiał jak na razie najlepsza oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 11.02.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 mania_ania - pokaż chętnie zobaczę malydomek - nie pomogę, bo jeszcze nie na tym etapie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepa 19.02.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 hooop ,hoooop jest tu "kto" ?? czy wszyscy na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 19.02.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Pepa - chyba wszyscy korzystają z wiosennej pogody i budują U nas odbyło się bez zimowego przestoju, właśnie kryjemy dachem więc gdzieś za tydzień SSO:) na szybko szukam kogoś od ociepleń bo musi mi położyć kawałki styropianu przed dachem. Ile płaciliście za ocieplenie? Czy ktoś z bocianków robi u siebie żaluzje fasadowe? Jestem zdecydowana ale cena powala na kolana, może macie kogoś do polecenia od fasadowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepa 24.02.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 wiem...wiem, ...pewnie temat był już wałkowany...jaką cenę mieliście za tynki i wylewki? tynki mam 20 zł lub 30 zł z materiałem......mało? dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 25.02.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 W moich okolicach (małopolska) tynki cementowo-wapienne 24-26 zł/m2 z materiałem, 18 zł bez materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 25.02.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dużo Pepa. My płaciliśmy 23,50 zł /m2 za gipsowe z materiałem - Knauf Diamant. Cementowo wapienne miał gość chyba 50 gr taniej "w cenniku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 26.02.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 My jeszcze nie rozbiliśmy ale mam ofertę na 25 zł /m2 z materiałem cementowo-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts