Wika23 14.11.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Cześć. Mój mąż lubi sobie majsterkować i ma mnóstwo różnych drobiazgów, które chyba nie za bardzo ma gdzie trzymać. Pomyślałam sobie, że fajnie by było, gdyby zamiast rozkładać się z tym w salonie na całe weekendy, miał swoje miejsce w garażu i tam sobie z tym siedział. W związku z tym, że niedługo święta, postanowiłam kupić mu taki specjalny stół do warsztatu, z lampką, żeby miał się gdzie z tym podziać. Możecie mi jakiś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 24.11.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 taka żona to skarb , najtaniej i najlepiej byłoby go zrobić , będzie solidny i niedrogi , jeśli gotowy http://allegro.pl/t10-stol-warsztatowy-narzedziowy-do-warsztatu-new-i4741338822.htmlblat mógłby być solidniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts