Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spokojny wieczór - murator

Recommended Posts

Witam,

w sumie zdecydowaliśmy się chyba z mężem na projekt http://projekty.muratordom.pl/projekt_spokojny-wieczor,2590,0,0.htm

mamy dużą rodzine i projekt nam odpowiada, oczywiście będziemy chcieli wprowadzić kilka zmian dla lepszego funkcjonowania w nim.

Mam pytanie czy są osoby na forum, które budują ten dom??

Nie mogę nigdzie znaleźć info.

A powiem szczerze, że chciałabym zobaczyć u kogoś ten dom, nawet w stanie surowym.

właśnie my nie chcemy łączyć tej łazienki z pokojem, chcemy ta łazienkę aby miała wejście gdzie indziej. W zamian zrezygnowalibyśmy z wc na dole i tam sobie schowek zrobili. Na górze łazienki w sypialni też nie chcemy (zwiększa koszty budowy), a mając łązienkę na dole i na górze myśle, że nam wystarczy. Na miejscu łazienki chcemy garderobę dla siebie zrobić.

Mąż chciałby jeszcze wydłużyć salon z jadalnia o ta część zadaszoną tarasu aby wyszedł bardzo duży salon.

Mamy troszkę czasu jeszcze, bo projekt ustaliliśmy, ze kupimy już po nowym roku, aby mieć jeszcze czas na zmianę :-D, choć szukam i przeglądam i nie znalazłam nic innego godnego naszej uwagi oraz z naszymi kryteriami.

Do końca roku powinniśmy mieć papiery z UM i już po nowym roku będziemy składać PNB, ale że zima idzie to już się nie spieszymy.