pablojarocin 15.11.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Teściu kupił w Lidl-u głowicę termostatyczną elektroniczna do grzejnika, ale nie zobaczył jak to wygląda przy starej.I nie pasuje mi teraz. W starej głowicy mam tylko pokrętło przykręcone na śrubkę i jest w kształcie kwadratowym 5mmx5mm i w środku dziurka na śrubkę.A ta nowa głowica to nie ma nic żeby ten kwadracik włożyć do tej głowicy. Po uruchomieniu jej wysuwa się taki bolec i chowa, i do tego były 3 rodzaje zamocowań ale nic nie pasuje.Co bym musiał wymienić przy grzejniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 15.11.2014 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 http://79.96.150.57/pl/pic/1183Ja posiadam coś takiego jak ten zawór z lewej strony, a potrzebuje mieć taki jak ten z prawej, Czy istnieje jakiś sposób wymiany tego żeby wody nie spuszczać z grzejników??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 15.11.2014 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Zamrozić rurę i wtedy wymienić wkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 20.11.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 a jakiś inny sposób bez tego zamrażania??? Chyba będę musiał czekać do lata jak ogrzewanie wyłącze na grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 20.11.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jeszcze nie ma zimy. Spuszczasz poniżej zaworów , wymieniasz, napełniasz. Spokojnie dasz radę przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts