Lepikur 15.11.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Witam,mam następujący problem , obluzował mi się zawias który wchodzi do muru (drzwi piwniczne w bloku). Czym to mogę skutecznie zamurować? Klej do glazury? Jakiś klej montażowy? Dzięki za wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 17.11.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Nie wiem do końca o jakim zawiasie mowa - daj jakieś zdjęcie. U mnie w starej piwnicy zawiasy przechodziły pomiędzy cegłą (szczelina w zaprawie) mniej więcej do środka szerokości cegły i zakończone były gwoździem (zawias na płaskowniku). Patent lipny i wyciągnąłem ten zestaw (blaszka z zawiasem) i wsadziłem nowy płaskownik przez ten otwór (ja zrobiłem na wylot). Później płaskownik rozciąłem na pół i powstały mi 2 wąsy, które zagiąłem w górę i w dół, po czym przykręciłem je na kołki od wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts