krzysiek_g 16.11.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Witam,Mam garaż z dachem jednospadowym dostawiony do budynku . Chciałem ocieplić go wełną 15 cm między krokwiami i wykonać rusztowanie z płyt kartonowo-gipsowych w poziomie (interesuje mnie sufit płaski). Bezpośrednio na ruszcie chciałem dać jeszcze wełnę grubości 10 cm. Pytanie czy ma to sens w momencie kiedy będzie przerwa między wełną 15 cm a wełną 10 cm.Ewentualnie w jaki sposób zamocować wełnę 10 cm bezpośrednio pod krokwiami bez wykonywania konstrukcji z profili i wieszaków.dziękiKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 16.11.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 A jak duża różnica będzie do tej wełny między krokwiami ? bo może lepiej to zapełnić w całości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_g 16.11.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 od 0 cm w najniższym punkcie do 100 cm w najwyzszym, dach skośny, jednospadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek33 22.11.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 moim zdaniem najlepiej będzie rozłożyć wełnę mineralną na konstrukcji sufitu podwieszanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_g 22.11.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 moim zdaniem najlepiej będzie rozłożyć wełnę mineralną na konstrukcji sufitu podwieszanego. dzięki po własnych przemyśleniach tez jestem tego zdania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts