Pandeska 16.11.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Witam , czy jest możliwość bezpośredniego przymocowania płyty GK do ściany za pomocą kołków ? Jeżeli pion czy poziom delikatnie odbiegałby od normy mozliwe byłoby sosowanie cieńkich listew korygujących nierowóność , ale główne pytani brzmi czy ktoś stosował taką metodę i jakich kołków używał aby płyta trzymała się sciany a sam kołek nie zniszczył płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 16.11.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 ...po co kombinować? przykleić płytę na klej do ściany i potem ewentualnie zakołkować i po temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandeska 16.11.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Czy ja wiem, czy to takie kombinowanie ? Po prostu istotne jest dla mnie to jakich kołków najlepiej do tego sposobu użyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.11.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Nikt roztropny czegoś takiego nie zastosuje. Co najwyżej użyje kołków pod płytę do jej wypionowania. Mocujemy płyty na klej, piankę i do profili C, CD lub kapeluszowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 16.11.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Czy ja wiem, czy to takie kombinowanie ? Po prostu istotne jest dla mnie to jakich kołków najlepiej do tego sposobu użyc ? wiec przyklej na klej skoro ściana trzyma pion , nawet na grzebień, a potem użyj choćby kołków szybko mocujących i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts