malwinkakubus 16.11.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 posiadam instalacje alarmowa satel integra 64 do tego napęd do bramy garażowej came - home.... teraz czas na bramę wjazdowa i zamierzam kupić napęd do bramy przesuwnej... brama ma 6m długości... szkielet i na niej zamontowane będą poziome deski.... nie mam pojęcia jaki to ma ciężar.... zastanawiam się nad BENINCA BULL 8 (doradzone przez jednego fachowca), CAME BX STRONG (bez dodatkowych kosztów jeden pilot do bramy garażowej i wjazdowej) oraz faac 740 lub 741 (dużo pozytywnych opinii naczytałem się na ich temat). Wybór napędu zależy od 2 rzeczy:- niezawodność - który polecacie- kompatybilność z drugim napędem oraz z alarmem, gdyż chciałbym też rozbrajać alarm przez pilota również. Nie mam tutaj zakupionego odbiornika jeszcze Proszę o porady jak najlepiej to rozwiązać i co proponujecie dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasia 22.03.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 podłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek-kuc 07.04.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ja bym brał Benincę, to dobra marka napędów. Akurat ja mam bramę skrzydłową z siłownikiem BILL, ale ogólnie sprzęt bardzo dobrej jakości, raczej bezawaryjny i na Twoim miejscu bym brał bez zastanowienia. A jakby coś się działo, to masz gwarancję, jeśli montował Ci autoryzowany fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts