mareknoda 16.11.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Witam, Mam ogrzewanie podłogowe, najlepiej mi się pracuje gdy jest 18 stopni, w domu nie mieszkam to jaką temperaturę na sterowniku powinienem ustawić, gdy w domu mnie nie ma?. Chodzi mi o to, aby nie ustawić za niskiej temperatury. Jeżeli do domu planuje przyjechać np: o 16 to o której powinienem rozpocząć grzanie?. Kolejna sprawa to ustawienia pieca, mam kocioł elektryczny kospela do podłogówki, jaką temperaturę zasilania ustawić na piecu (można od 20), żeby mieć te 18 stopni. W tej chwili mam 35 stopni, ale wydaje mi się że to za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 16.11.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 zazwyczaj 3 stopnie mniejco do czasu to chyba najlepiej doswiadczalnieuważam ze temp im niższa tym lepiej bo dłużej grzeje, jedyny minus to że pompa prądu więcej weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts