JASIUMANUTD 17.11.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Witam Panowie jestem nowy wiec jeśli zamieszcza temat w złym dziale proszę o przeniesienie. Budownictwo bardzo stare wygląd i estetyka ścian tragiczna zamierzam zrobić stelarz z profili aluminiowych lub drewnianych nie chce tego matowac na samej ścianie bo obawiam się ze kolki nie będą trzymać ( przewody kominowe) dlatego chce przymocowac do sufitu i podlogi z pionowymi profilami cos na typ budynek w budynku za taka ściankę chce luźno powozyc styropian 1 lub 2. Wymiary ścianDł.1m20cm wys. 3m 1m30c . 3m 3m20c. 3m 4m45c. 3mI tu nasowa się moja prośba jak zrobić szkielet z profili chodzi mi o odleglosci miedzy nimi i ile będzie potrzeba materialu profili i plyt g-k. Jeśli się komuś chce to proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JASIUMANUTD 18.11.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Widzę ze odpowiedzi kupa.2 pytanie czy fototapete papierowa klasc na regipsy pokryte szpachla czy lepiej pierw pomalowac calosc ( fototapeta nie będzie polrywac calej ściany. Jeśli na gole regipsy to czy gruntowac i czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 26.11.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Poszukaj pod hasłami "przedścianka" i "okładziny ścian" - na forum, w googlu a w pierwszej kolejności na stronach producentów materiałów do suchej zabudowy. Tam znajdziesz liczne systemy z opisami i z pewnością coś wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_a 02.12.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Czy uważacie, że ścianka działowa w pokoju o wymiarach 5x6 to dobry pomysł. Chodzi o stworzenie małego pokoiku dla niemowlaka. W pokoju jest teraz duży salon, a w sypialni to jednak za mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts