adamkroll 18.11.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Witam Wiem , że to ogólnikowe pytania ale chcę wybudować budynek i zastanawiają mnie koszty. Budowlem dom 6 lat temu i juz wyleciało z głowy co i jak.. wtedy to był zwariowany czas dla inwestorów i ceny zdecydowanie inne.Jeśli będziecie mogli to proszę o orientacyjne koszty (wiem ze kazdy budynek jest inny..) Chcę postawić szeregowiec skladający się z 3 segmentów, każdy po ok 120m2+garaż. Wszelkie media są na działce i spełniają określone parametry.Jaki będzie koszt:- przyłącze WOD / KAN / GAZ / PRĄD - czy liczę pojedynczo czy placę raz za całość- Jaki koszt wykonania instalacji:Woda + Kan + gaz z podziałem na materiały i robociznękoszt wykonania elektryki - materiały / robocizna Czy są jeszcze jakieś dodatkowe koszty , których nie przewidziałem ? Chodzi mi o kompletną instalację łącznie z przyłączami... Czytałem na forum i wiem , że są ogromne różnice. Proszę o wyliczenia ile weźmie 'przeciętna firma'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts