klimek44 18.11.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Witam mam nadzieje ze pisze w dobrym dziale, otóż mam problem ze zmywarka ostatnio zapchala sie pompka odplywowa, wyczyscilem ja i wlaczylem zmywarke po wlaczeniu okazalo sie ze nie pobiera wody. Stwierdzilem ze aquastop padl wiec go wymienilem po wymianie na nowy zmywarka wlacza sie slychac jakby chciala pobra wode ale jej nie pobiera, po rozkreceniu zmywarki od boku i odlaczeniu węzyka ktory doprowadza wode ( ten ktory jest polaczony jakims bialym czyms z wiatraczkiem w srodku i wezem aquastopu) zauwazylem ze w ogole nie ma tam wody chociaz powinna byc. Potem zmywarka chodzila 5min "na sucho" i o dziwo nie zapalil sie kranik braku wody. Ktos wie co moglo sie stac bo mi juz brakuje sily na nia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts