maksiu 14.06.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ciekaw jestem jak tym razem wytłumaczy się redakcja... 4,5 dnia forum nie działało, jak dla mnie to jawne lekceważenie forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 14.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 A co tu duzo tlumaczyc, 4 dni wolnego, to admini pojechali na wolne i serwerki (baza danych) tez postanowila sobie zrobic wolne - proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 14.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Droga Redakcjo! Czy to juz staje sie regułą, że w piątek przed weekendem forum przestaje działać. Po ciężkim tygodniu kiedy najczęściej nie ma czasu na czytanie postów, zasiadam w weekend do komputera, a tu okazuje sie, że z dyskusji nici - Critical Error.Czy nikt z obsługi informatycznej nie monitoruje co najmniej raz dziennie sprawności waszych stron - czy gdyby jakiś żartowniś (czytaj: hacker) podmienił Waszą stronę główną np. na jakiś brzydki link też przez pięć dni nikt by nie zareagował????? zgroza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 14.06.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 No własnie !!!!! A do tego nie moge wysyłac nowych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.06.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 No własnie !!!!! A do tego nie moge wysyłac nowych postów a jak ten wysłałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ja tez nie moge wysyłac...cały czas wyskakuje ze jest błąd, a pozniej okazuje sie ze cos tam poszło.... nie działa to wysyłanie wiadomosci najlepiej redakcjo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 wyskakuje : Błąd ogólny i debung mode......zróbta cos z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 14.06.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Odpowiedzi do już istniejących postów z błędami ale się ładują, natomiast nie mogę utworzyć nowego wątku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 14.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ja miałem przed chwilą mały horror. Chciałem sobie dopisać nowy kawałek dziennika budowy. Daję wyślij - a tu dostaję "Debug Output... bla,bla bla". No to jeszcze raz to samo. I znowu "Debug Output". No to skapitulowałem - pewnie forum nie działa jeszcze po padzie całkiem dobrze. Wchodzę sobie w dzienniki budowy i patrzę, że jednak mojego posta dodało, ale dwa razy (logiczne - ale wyskakiwał błąd). Więc dałem "Usuń " na ostatnim poście. I wtedy się zaczęło!!!!! Przestałem widzieć mój dziennik budowy tyle pisania Po chwili wszedłem na stronę forum jeszcze raz i tym razem było wszystko ok - post tylko w jednym egzemplarzu i na swoim miejscu. Ale co przeżyłem to nikt mi nie odbierze. Więc szanowni admini serwerów forum - ruszcie swoje zacne umysły i zróbcie z tym porządek!!!! Faktycznie zaczyna to być regułą, że forum "leży" w weekendy... :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.06.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ja tez nie moge wysyłac...cały czas wyskakuje ze jest błąd, a pozniej okazuje sie ze cos tam poszło.... nie działa to wysyłanie wiadomosci najlepiej redakcjo:( Mam to samo. Ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.06.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Oj..cuda się działy... Już zakłady szły o grubą kasę kiedy Forum ruszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 14.06.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Myślałam że nie da się żyć bez forum ale jednak musiało się dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 14.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam. Pracownicy Wydawnictwa ruszyli wraz z innymi na zieloną trawkę. Forum na czas dni wolnych zostawiliśmy, jak zawsze, w rękach firmy nadzorującej serwer. Niestety znów zawiedliśmy się na naszych providerze. Za utrudnienia bardzo przepraszam.Na tą chwile trwa wyjaśnianie, jak doszło do awarii oraz dlaczego tak długo nie bylo reakcji na niedostępność forum. Pozdrawiam i raz jeszcze przepraszam za trudności. Wojciech JukowskiDział InformatykiWydawnictwo MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Wszystko fajnie, rozumiemy wiele.. ale az strach pomysleć co by było gdyby u mnie w robocie zdarzyla sie taka sytuacja.. nie mial bym już gdzie wracać.... wyslalem w piatek maila na konto [email protected] w sprawie forum.. ale nawet do dzis sie nie doczekałem na odpowiedz.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 14.06.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Wszystko fajnie, rozumiemy wiele.. ale az strach pomysleć co by było gdyby u mnie w robocie zdarzyla sie taka sytuacja.. nie mial bym już gdzie wracać.... Jest do tego wszystkiego jedno ALE - nie zapominajmy ze Forum jest DARMOWE i tylko Redakcja Muratora ponosi koszty jego utrzymania ... a to jednak ma swoje wady (dla Muratora) i zalety (dla forumowiczow) wiec nie ma co sie denerwowac - dziala dalej a chwile przerw to nic wielkiego - gdybysmy za to placili to w tedy co innego - trzeba wymagac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 neptunek: ja sie nie denerwuje.. denerwowalem sie w piatek.. jak nie bylo do kogo geby otworzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 14.06.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 neptunek: ja sie nie denerwuje.. denerwowalem sie w piatek.. jak nie bylo do kogo geby otworzyć.... Ja nie mowie ze TY sie denerwujesz tylko tak ogolnie ze trzeba pamietac o darmowosci uslugi ... bo to bardzo znaczacy aspekt - dla firmy zarabiajacej pad ich serwerow to z kazda minuta moga byc straty finansowe, a tak dla forumowiczow to tylko dostep do postow pare chwil pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Nie chce rozciagać tego watku w nieskonczoność... ale stwierdzenie: "to tylko dostep do postow pare chwil pozniej " ... pare chwil.. dobrze.. głęboki oddech.. i raz i dwa i raz i dwa... spokojnie.. nie denerwuje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.06.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witajcie reanimowani A swoją drogą ciekawe obserwacje można poczynić: 1) nad wyraz szybko przyzwyczajamy się do dobrego - Forum na zawołanie, w każdej chwili dnia i nocy 2) złość natychmiastowa, jeśli ktoś nam tę naszą (na pewno naszą???)zabawkę odbierze 3) pretensje do tych, co tę zabawkę nam podarowali, mimo, że oni nieobecni... na zielonej trawce.... A tak naprawdę, to fajnie jest znów być na Forum!!!!!! A kiepskim skrytoobecnym providerom mówimy nasze stanowcze NIEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.06.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 (...) A kiepskim skrytoobecnym providerom mówimy nasze stanowcze NIEEEE ..i forumożercom... Ps. Rozstania podobno umacniają związki i więź emocjonalną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts