tola 14.06.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ...też się cieszę, że już mogę poczytać, sobota bez grila - da się wytrzymać,sobota bez FORUM - ciężka sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.06.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 (...) A kiepskim skrytoobecnym providerom mówimy nasze stanowcze NIEEEE ..i forumożercom... Ps. Rozstania podobno umacniają związki i więź emocjonalną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.06.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Cuda panie....... Ja tej wiadomości o 19 naprawdę nie wysyłałam... (same się klonują??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ...a u mnie namolnie debug mode i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ...a u mnie namolnie debug mode i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 15.06.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 A jak Wam działa priva?Dochodzą wiadomości?Moja nie kuma w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.06.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 U mnie działa priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.06.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Neptunku, jak coś jest (teoretycznie) za darmo (bo każdy z nas Muratora kupuje-a o to w tej bajce chodzi) to nie znaczy , że musi być źle. Gdybym podczas logowania czytał: uwaga, w każdej chwili może przestać działać, to bym się pogodził i nie wkurzał. Ale jak mi ciągle kasują się "posty od ostatniej wizyty" po przejrzeniu 50 z tysiąca nieprzeczytanych - to - wybacz - ale się w... (wkurzam), mimo, że wiem, że za darmo (darmo, poza kosztem prenumeraty i zakupu numerów specjalnych, poradników itd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.06.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 No, po tym tekście, to mi dopiero znikną posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 16.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 [...]jak coś jest (teoretycznie) za darmo (bo każdy z nas Muratora kupuje-a o to w tej bajce chodzi) [...]mimo, że wiem, że za darmo (darmo, poza kosztem prenumeraty i zakupu numerów specjalnych, poradników itd)[...]. Hmmm krzyss, śledząc wypowiedzi wielu forumowiczów zauważyłam, że wielu nie kupuje Muratora, a co dopiero najróżniejszych dodatków - ba, wielu ma czelność narzekać na gazetę tu, na forum. A ja np. wolę Ładny Dom, co nie przeszkadza mi aktywnie uczestniczyć na Forum nie czując przy tym żadnych wyrzutów sumienia Ale właśnie dlatego nie wkurzam jak Forum źle działa czy pada (oprócz oczywiście obgryzania palców do kości - nałóg strraszna rzecz ) Postuluję o więcej zrozumienia dla Redakcji Pozdrawiam, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 16.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Neptunku, jak coś jest (teoretycznie) za darmo (bo każdy z nas Muratora kupuje-a o to w tej bajce chodzi) to nie znaczy , że musi być źle. Gdybym podczas logowania czytał: uwaga, w każdej chwili może przestać działać, to bym się pogodził i nie wkurzał. Ale jak mi ciągle kasują się "posty od ostatniej wizyty" po przejrzeniu 50 z tysiąca nieprzeczytanych - to - wybacz - ale się w... (wkurzam), mimo, że wiem, że za darmo (darmo, poza kosztem prenumeraty i zakupu numerów specjalnych, poradników itd). To ze ktos nie potrafi sie opanowac, nie jest wina ekipy technicznej Muratora, ani zadnej innej - to trzeba zacac lykac specjalne proszki by sie nie obudzic w pokoju bez klamek Takie teksty swiadcza po prostu tylko o tym, iz nie masz pojecia o pracy serwerow, oprogramowania, zarzadzania tym wszystkim i nie zdajesz sobie sprawy ile pracy i czasu wymaga ogarniecie tego wszystkiego tak by dzialalo i przyjmowalo takie obciazenie - nie bede tutaj nic tlumaczyl bo to nie ma sensu - stwierdzam tylko fakt, iz wyrozumialosc dla zarzadcy forum sie mu nalezy i jak wiekszosc miala dlugi weekend to i inni tez go mogli miec - a na pewno nikt nie zakladal ze pojedzie na weekend a godzine pozniej wszystko padnie. Darmowosc forum a kupowanie Muratora nie ma ze soba nic wspolnego - ja nie musze kupowac Muratora by wejsc na forum, dlatego jest ono darmowe, jezeli wejscie na forum byloby uzaleznione od kupowania Muratora, to w tedy na pewno sprawnosc forum bylaby bardziej istotna - a poniewaz jest jak jest to i trzeba miec do tego odpowiedni stosunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 24.08.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 To już nie jest do redakcji Forum, tylko bezpośrednio do autora powyżej: na szczęście nie wszyscy myślą tak jak Ty i potrafią ogarnąć serwery niezależnie od tego jakiego to wysiłku wymaga. I dzięki TYM LUDZIOM nie spadają samoloty, nie odpalaja się same rakiety z głowicami n., czy nie umierają ludzie podczas operacji. A saper ? Dziś przeczytałem post o ekipie, co zapomniała wylać dwóch ław fundamentowych... Też im bylo trudno ogarnąć... To prawda, że wszyscy ( w tym i ja) robią błędy. Ale trzeba starać się ich nie czynić, a nie mowić jakie to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts