mapajo 19.11.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Witam serdecznie, przepraszam jeżeli mój problem był już opisywany! Jestem amatorem i z wałkiem lub pędzlem mam kontakt ,raz na kilka lat. Proszę o radę ,osoby mające doświadczenie. Po malowaniu na suficie(płyty g-k) pojawiają się smugi. Próbowałem różnych sposobów zgubienia problemu,ale nieskutecznie. Czy taki pomysł , może zdać egzamin-przeszlifować sufit szlifierką typu żyrafa i dopiero wtedy pomalować? Proszę o odpowiedź,pozdrawiam! mapajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.11.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 ale smugi z czego? Po pomalowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapajo 19.11.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Po pomalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.11.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Przeszlifować i pomalować tym razem przy użyciu dobrej farby i dobrego wałka. Dobry wałek wygląda tak: Możesz ratować się bez szlifowania wałkiem z długim włosiem ale bez gwarancji że coś z tego wyjdzie. Nie wiem jakie tam masz szlaczki na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapajo 20.11.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts