Wwiola 14.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Zdarza sie to już 2 raz odkąd tu bywam, że forum nie działa w weekend. Jest to dla mnie uciązliwe, zwłaszcza, ze wtedy mogłabym nadrobic zaległości w czytaniu a tu kicha. Co sie dzieje ??? Poza tym teraz wyskakuje jakiś bład inie mogę wysłać wiadomości Buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.06.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 może coś po Twojej stronie się działou mnie było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.06.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 zgadza się -Forum-było niedostepne w dlugi weekend majowy ( 1-3 maja)oraz po Bozym Ciele (10-13 czerwiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts