damian_s 21.11.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Witam, Zakupilem kawalerke 30m2 i mam maly problem a mianowicie nie mam pojecia jak urzadzic i jak dopasowac kolory aby male mieszkanie opycznie zostalo powiekszone. Jezeli ktos ma chec mi pomoc i jest wstanie mi to wyrysowac to z gory dziekuje. Łazienka jak na ponizszym rysunku tak musi zostac gdyz porobione sa juz wszystkie odplywy a kchnia to chcialbym zeby wygladala tak(patrz rys.). Salon interpretacja dowolna Wszystkim pomocnikom z gory dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.11.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) 30m i 2 pokoje.......... Potrzebny ci ten pokój,bo tak naprawdę jak wstawisz meble nie będzie gdzie chodzić.Układ kuchni tragiczny,zlew i płyta upchnięta w kącie jak się tam dostać.Ile osób będzie mieszkać? Wchodzisz do mieszkania prosto w brudne gary,gdzie postawisz buty i zostawisz kurtkę................? http://static.pokazywarka.pl/i/5167557/665451/rutiuo0o.jpg Edytowane 21 Listopada 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian_s 21.11.2014 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 no dziekuje, bardzo słuszne uwagi taka jest sytuacja z mieszkaniem i tak to wyglada, Twoj pomysl troche otworzyl mi glowe na zmiany Sypialnia byla fajnym pomyslem bo wiesz -sypialnia to sypialnia- ale przestrzen tez jest potrzebna.....i fakt te gary te buty i kurtki :/ daje do myslenia dzieki za pomysl... jak masz jeszcze jakis chetnie skorzystam dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts