Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alkomat dla ekipy budowlanej

tombuild

Recommended Posts

Dobry wieczór. Moja ekipa lubi poimprezować czasami wieczorami, ale to pewnie nie nowość. Sęk w tym, że jeżdżą potem samochodami a ja nie chce narobić sobie problemów. Jaki alkomat najlepiej kupić dla takiej sytuacji, myślę, że powinien być wielorazowy. Mam w domu taki, typ półprzewodnikowy, ale on chyba się popsuł bo pokazuje głupoty, a tu by mi zależało na dużej dokładności, bo chłopaki tańczą na granicy. Czy np. x50 alkohit będzie odpowiedni?

Przed moja ekipa postwilem sprawe jasno- stawiasz sie w pracy "wczorajszy" wracasz do domu.

Na imprezowanie sa weekendy, tego samego wymagam od siebie.

Nie chce sie wstydzic przy klientach za swoich pracownikow. Niestety nie dla wszystkich rodakow to takie oczywiste.

Nie, żartuję, jestem 100% poważny. Z moja ekipa to tak nie pogra, ale robią dobrą robotę, nie muszę się za nich wstydzić, ale czasami za mordy trzeba ich złapać. Ale robią dobrą robotę, o takich teraz nie łatwo. Niestety ich picia nie kontroluję poza pracą, nie zdarza się to jakoś strasznie często, może raz na tydzień albo na dwa tygodnie. Wyglądają na trzeźwych, ale nie jestem taki pewien czy mają poniżej 0.2. Też mi się wydaje że x50 będzie dobry. Z tego co się zorientowałem, najlepiej kupić elektrochemiczny bo są dokładne i trwałe. Czy ktoś może używał x50, albo podobnego?

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
Brat ma firme budowalna i mial podobny problem.Przychodzi inspektor lub deweloper ,a tam pokitrane w szafkach licznikowych ,w zakmarakch itp piwa lub cwiarteczki i i nic nie pomagalo ,zadne prosby grozby ect i nikt oczywiscie sie do tych butelek nie przyznawal .W koncu nie wytrzymal i jak trafial na otwarta butelke z piwem to ja uzupelnial troche sikajac od niej i pokitrane butelki znikly :-)