tombuild 21.11.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dobry wieczór. Moja ekipa lubi poimprezować czasami wieczorami, ale to pewnie nie nowość. Sęk w tym, że jeżdżą potem samochodami a ja nie chce narobić sobie problemów. Jaki alkomat najlepiej kupić dla takiej sytuacji, myślę, że powinien być wielorazowy. Mam w domu taki, typ półprzewodnikowy, ale on chyba się popsuł bo pokazuje głupoty, a tu by mi zależało na dużej dokładności, bo chłopaki tańczą na granicy. Czy np. x50 alkohit będzie odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 22.11.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jesteś szefem brygady budowlanej i nie wiesz w jaki sposób wyeliminować picie alkoholu w czasie pracy? Powiedz, że żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 22.11.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Nie piją w pracy tylko wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 22.11.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Przed moja ekipa postwilem sprawe jasno- stawiasz sie w pracy "wczorajszy" wracasz do domu.Na imprezowanie sa weekendy, tego samego wymagam od siebie. Nie chce sie wstydzic przy klientach za swoich pracownikow. Niestety nie dla wszystkich rodakow to takie oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havan2002 25.11.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Temat jest o wyborze odpowiedniego alkomatu Wydaje mi się, że ten zaproponowany na początku będzie odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 26.11.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Nie, żartuję, jestem 100% poważny. Z moja ekipa to tak nie pogra, ale robią dobrą robotę, nie muszę się za nich wstydzić, ale czasami za mordy trzeba ich złapać. Ale robią dobrą robotę, o takich teraz nie łatwo. Niestety ich picia nie kontroluję poza pracą, nie zdarza się to jakoś strasznie często, może raz na tydzień albo na dwa tygodnie. Wyglądają na trzeźwych, ale nie jestem taki pewien czy mają poniżej 0.2. Też mi się wydaje że x50 będzie dobry. Z tego co się zorientowałem, najlepiej kupić elektrochemiczny bo są dokładne i trwałe. Czy ktoś może używał x50, albo podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek-kuc 11.12.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Nie pouczajcie kolegi, bo widać, że swój rozum ma. A alkomat zawsze się przyda na wszelki wypadek, żeby mieć argument na odesłanie do domu takiego, co będzie się upierał, że jest trzeźwy. Z tym, że ja bym nie szukał "granicy", tylko w pracy ma być 0,00 albo urlop i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 07.01.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Kupiłem tego alkohita i już nie raz się przydał. Na ekipę też dobrze podziałał, kilka osób pod presją się wykruszyło ale reszta zaczęła się spisywać bardzo dobrze. Do użytku domowego też się przydał, szczególnie po Sylwestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 25.01.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Brat ma firme budowalna i mial podobny problem.Przychodzi inspektor lub deweloper ,a tam pokitrane w szafkach licznikowych ,w zakmarakch itp piwa lub cwiarteczki i i nic nie pomagalo ,zadne prosby grozby ect i nikt oczywiscie sie do tych butelek nie przyznawal .W koncu nie wytrzymal i jak trafial na otwarta butelke z piwem to ja uzupelnial troche sikajac od niej i pokitrane butelki znikly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts