aden.aden 22.11.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witam,stoję przed wyborem pieca kondensacyjnego dwufunkcyjnego do domu - bliźniak 110m2. Hydraulik zaproponował dwa modele w podobnej cenie i o podobnych (?) parametrach. Niestety kompletnie się na tym nie znam. Hydraulik miał wcześniej doświadczenie jedynie z modelem De Dietrich, więc też nie umie porównać.Modele, które wskazał to Viessman Vitodens 111 oraz De Dietrich MCR 2 BIC.Proszę o jakiekolwiek wskazówki i opinie.. Na znanych mi stronach niestety nie ma żadnych opinii o tych modelach..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.11.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Odnośnie vitodens seria 100 to ja bym go nie brał pod uwagę. Moi hydraulicy twierdza (a juz ich trochę znam) ze te kotły maja problem z praca do końca gwarancji. Ale oczywiście zrobisz jak będziesz chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spotykacz 02.02.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Witam, stoję przed wyborem pieca kondensacyjnego dwufunkcyjnego do domu - bliźniak 110m2. Hydraulik zaproponował dwa modele w podobnej cenie i o podobnych (?) parametrach. Niestety kompletnie się na tym nie znam. Hydraulik miał wcześniej doświadczenie jedynie z modelem De Dietrich, więc też nie umie porównać. Modele, które wskazał to Viessman Vitodens 111 oraz De Dietrich MCR 2 BIC. Proszę o jakiekolwiek wskazówki i opinie.. Na znanych mi stronach niestety nie ma żadnych opinii o tych modelach.. Pozdrawiam Zdecydowałeś się na coś ostatecznie? Bo pomyślałem jeszcze o junkersach ewentualnie, też niemiecka solidność, a nie ma takich właśnie sygnałów o awariach. Najlepiej by było jeszcze innego hydrualika zapytać, bo ten może być związany z konkretną marką na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.02.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 termet gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aden.aden 04.02.2015 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Zdecydowałeś się na coś ostatecznie? Bo pomyślałem jeszcze o junkersach ewentualnie, też niemiecka solidność, a nie ma takich właśnie sygnałów o awariach. Najlepiej by było jeszcze innego hydrualika zapytać, bo ten może być związany z konkretną marką na przykład. Na hydraulika byłem poniekąd skazany, ponieważ część ceny kotła była rekompensowana przez dewelopera, a akurat z tym miał umowę. Zdecydowałem się na De Detrich MCR 2 BIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts