Arkadia1719504470 22.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) Czy ktoś z forumowiczów rozpoznaje co to może być za kruszec (ten kremowy, na drugim zdjęciu ten drobniejszy) ? Bardzo mi się podoba i chcę taki sam na drogę dojazdową w mniejszej frakcji. Jeśli ze zdjęcia będziecie w stanie powiedzieć to proszę o odpowiedź Edytowane 26 Listopada 2014 przez *Arkadia* dodanie wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.11.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Wygląda jak dolomit.Pod drogi, dla utwardzenia się go pchało.Kilka frakcji, łom, kliniec,Na to walec a na wierzch asfalt, czasem na siatki stalowe asfalt. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadia1719504470 22.11.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 dziękuję, czy będzie się nadawał na drogę dojazdową jako wierzchnia warstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.11.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Ja elektronik i automatyk jestem, choć sporo widziałem...Dla pieszych - tak!Dla osobówek - raczej tak!Dla ciężarowych?Raz na miesiąc - tak, trzy razy na godzinę - raczej nie... Kamień jak kamień.Z tych co bardziej miękkich (okładają się pod ciężarem) Tani jest to jest powszechnie stosowany.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts