piotrekxxx 23.11.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 WitamMam pytanie czym można wykończyć glazurę gdy jest ona położona do połowy wysokości ścian, aby zniwelować ten "cokolik co powstał" płyta G-K jest za gruba, nie chciałbym również tynkować na nowo ścian nad glazurą. Może istnieją jakieś listwy (ćwierćwałki itp.) co by dało fajny efekt i ten gzyms nie rzucałby się w oczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 23.11.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Listwy sobie daruj, po kilku latach wyglądają strasznie.Ćwierć wałki z kolekcji płytek może są dostepne?U mnie mam z kleju zrobione fazę pd kątem ok. 45 * i pomalowane w kolorze ściany ponad płytkami.Poza tym że czasami trzeba kurz przetrzeć to innych wad nie stwierdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts