Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problemy z dostępem do Forum - przepraszamy

Redakcja

Recommended Posts

Jest nam niezmiernie przykro z powodu problemów z dostępem do Forum. Chociaż to może nasza wewnętrzna sprawa, przyczyna jest zewnętrzna. Firma na której serwerze działa Forum, miewa problemy i jak widać nie jest w stanie szybko przywrócić oczekwianiej jakości. Przygotowujemy się do przeniesienia Forum na inny serwer.

Wszystkich odłączonych przepraszamy.

Redakcja

Ostatnio każda próba wysłania posta z Mozilli kończy się dla mnie głupio. Po kliknięciu "Wyslij" widzę taki komunikat:

Błąd Ogólny

Could not insert new word matches

DEBUG MODE

SQL Error : 1016 Can't open file: 'search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)

INSERT DELAYED INTO search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 348111, word_id, 0 FROM search_wordlist WHERE word_text IN ('quote', 'lukasz', 'witam', 'wszystkich', 'okolic', 'zamierzamy', 'budować', 'żoną', 'owczarni', 'póki', 'szukam', 'sprawdzonej', 'konkurencyjnej', 'cenowo', 'ekipy', 'stanu', 'surowego', 'otwartego', 'jeszcze', 'sezonie', 'możecie', 'kogoś', 'polecić', 'pozdrawiam', 'grupowiczów', 'napisz', 'proszę', 'coś', 'więcej', 'zamierzasz', 'zacząc', 'jakiej', 'technologii', 'niewykluczone', 'będę', 'mogła', 'niezłą', 'ekipę', 'rodziną', 'powoli', 'zbliżamy', 'końca', 'budowy', 'dokładnie', 'sądząc', 'twoich', 'poprzedniach', 'postach', 'działkach', 'zalesionych', 'możemy', 'okazać', 'sąsiadami')

[/b]W Mozilli (nawet po powtórnym otwarciu okna) nie widziałam moich odpowiedzi na Forum, więc powtarzałam czynność - wpisywałam post od nowa i klikałam "Wyślij". Po którejs próbie otworzyłam IE (którego normalnie nie uzywam) i okazało sie, że wysłałam kilka identycznych postów na forum grodzisko-nadarzyńskie (w IE wysyłka chodzi). Mam prosbę: skasujcie slady mojej kompromitacji i zróbcie cóś dla odmieńców unikających MSIE.