Redakcja 14.06.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Jest nam niezmiernie przykro z powodu problemów z dostępem do Forum. Chociaż to może nasza wewnętrzna sprawa, przyczyna jest zewnętrzna. Firma na której serwerze działa Forum, miewa problemy i jak widać nie jest w stanie szybko przywrócić oczekwianiej jakości. Przygotowujemy się do przeniesienia Forum na inny serwer. Wszystkich odłączonych przepraszamy.Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 14.06.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 To ja byłem odłączony ??? a wcale nie wybrałem czerwonej tabletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 14.06.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Noel - ale Twoja krowa wygląda jakby wzięła ją za Ciebie ... jest obłędna... zawsze, jak ją widzę to pojawia mi się uśmiech na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_netx 15.06.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ostatnio każda próba wysłania posta z Mozilli kończy się dla mnie głupio. Po kliknięciu "Wyslij" widzę taki komunikat: Błąd Ogólny Could not insert new word matches DEBUG MODE SQL Error : 1016 Can't open file: 'search_wordmatch.MYI'. (errno: 145) INSERT DELAYED INTO search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 348111, word_id, 0 FROM search_wordlist WHERE word_text IN ('quote', 'lukasz', 'witam', 'wszystkich', 'okolic', 'zamierzamy', 'budować', 'żoną', 'owczarni', 'póki', 'szukam', 'sprawdzonej', 'konkurencyjnej', 'cenowo', 'ekipy', 'stanu', 'surowego', 'otwartego', 'jeszcze', 'sezonie', 'możecie', 'kogoś', 'polecić', 'pozdrawiam', 'grupowiczów', 'napisz', 'proszę', 'coś', 'więcej', 'zamierzasz', 'zacząc', 'jakiej', 'technologii', 'niewykluczone', 'będę', 'mogła', 'niezłą', 'ekipę', 'rodziną', 'powoli', 'zbliżamy', 'końca', 'budowy', 'dokładnie', 'sądząc', 'twoich', 'poprzedniach', 'postach', 'działkach', 'zalesionych', 'możemy', 'okazać', 'sąsiadami') [/b]W Mozilli (nawet po powtórnym otwarciu okna) nie widziałam moich odpowiedzi na Forum, więc powtarzałam czynność - wpisywałam post od nowa i klikałam "Wyślij". Po którejs próbie otworzyłam IE (którego normalnie nie uzywam) i okazało sie, że wysłałam kilka identycznych postów na forum grodzisko-nadarzyńskie (w IE wysyłka chodzi). Mam prosbę: skasujcie slady mojej kompromitacji i zróbcie cóś dla odmieńców unikających MSIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts