mariober 23.11.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Instalacje w ściankach drewnianych ! szukam namiarów na firmę lub technologię która jest przeznaczona do ścian drewnianych - gniazdka , puszki - przewody pewnie są takie jak we wszystkich budynkach ale mi chodzi o sprawny montaż na słupkach i obróbkę płytą GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 23.11.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 widzę że nikt nie w temacie - oto parę zdjęć tego czego szukam ! [ATTACH=CONFIG]290609[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]290611[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]290612[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]290613[/ATTACH] wiecie gdzie w Polsce można coś takiego dostać ??? nie chciałbym tego sprowadzać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 24.11.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nikt się z tym nie spotkał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkas12 24.11.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Po co Ci te puszki??? W Polsce raczej czegoś takiego nie spotkasz.Poszukaj tu http://www.pce.pl/do-pobrania.html Jednak jest to osprzęt przemysłowy.A może warto zainwestować w odpowiedni preparat czyniący drewno niepalnym??? Edytowane 24 Listopada 2014 przez kkas12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil929 24.11.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nikt się z tym nie spotkał ? To są puszki powszechnie stosowane w Norwegii. U nas tego nie ma. Chyba będziesz jednak musiał za kilka butelek whisky z przemytu załatwić ten towar od elektryka z Twojej budowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 24.11.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 To są puszki powszechnie stosowane w Norwegii. U nas tego nie ma. Chyba będziesz jednak musiał za kilka butelek whisky z przemytu załatwić ten towar od elektryka z Twojej budowy ) Zgadza się - wystarczy wódka ale ja szukam producenta lub importera w Polsce może jest podobny system ? w Norwegi można kupić w każdym budowlanym - zastanawiam się z czego korzystają polscy producenci domów szkieletowych ? Po co Ci te puszki??? W Polsce raczej czegoś takiego nie spotkasz. Poszukaj tu http://www.pce.pl/do-pobrania.html Jednak jest to osprzęt przemysłowy. A może warto zainwestować w odpowiedni preparat czyniący drewno niepalnym??? Nie chodzi mi o ogniotrwałość tylko o sposób montażu - szybko i dokładnie , folia paroszczelna nie potrzebuje taśmowania dodatkowego a otwory na puszki wycina się po montażu płyty ! jak znajdę --- mam gdzieś filmik to wrzucę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wesii 26.11.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Witam. Kurde miałem namiary kiedyś w zakładkach na puszki które miały wejścia pod rurki. Jak znajdę to dam znać. Co do samego rozwiązania to jest to szeroko stosowane np. Holandia, Szwecja itd. Tyle że w Holandii dają przewody drutowe a w Szwecji linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wesii 26.11.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Coś takiego tyle że nie mogę znaleźć namiarów na hurtownie z tym osprzętem. http://3.bp.blogspot.com/_dT8zlM35OcE/TFPilqqjM4I/AAAAAAAAAdw/gprcKqkKkHU/s1600/2010+07+22_1056.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts