FESTO128 23.11.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Witam serdecznie, mam następujący problem do jednego pionu mam podpięte dwa grzejniki aluminiowy 10 żeber i Drabinka łazienkowa 140cm wysoka z podłączeniem dolnym. W pierwszej kolejności jest podpięty aluminiowy a następna jest drabinka. Drabinka grzeje prawidłowo a grzejnik aluminiowy tylko jak rozpalam w piecu, później już przestaje grzać. Dziwne jest to że rurka CU do zaworu (zwykły zawór grzej.) grzejnika jest gorąca a grzejnik zimny chyba że na kotle jest 60/70C to wtedy grzeje. Próbowałem już spuszczać wodę z grzejnika i pomaga to na parę dni ale potem znowu przestaje grzać, zakręcenie drabinki też nic nie daje. Dodam że powrót z grzejnika jest ciepły ale to pewnie przez to że z drabinki powraca jeszcze dość gorąca woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts