Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam serdecznie,

Jestem właścicielem sklepu internetowego zajmującego się sprzedażą produktów elektrotechniki, automatyki budynkowej i oświetlenia LED.

W związku z planowanym zamknięciem działalności gospodarczej zostało nam trochę towarów, głownie takie rzeczy jak:

- rozdzielnice firmy Hager

- automatyka budynkowa ZAMEL (czujniki mikrofalowe, zasilacze , regulatory )

- końcówki kablowe, tulejkowe

- rozłączniki izolacyjne

- inne (..)

Pełne zestawienie wraz z cennikiem do pobrania w linku poniżej. Mogę też podesłać takie zestawienie na maila - proszę o informację na PW.

http://www51.zippyshare.com/v/5508626/file.html

Towary są oczywiście nowe, nieużywane, zapakowane w oryginalnym opakowaniu. Na każde zamówienie wystawiamy fakturę VAT lub paragon. Ceny towarów sprzedaje poniżej ceny rynkowej, dlatego zainteresowany może na tym naprawdę skorzystać.

Będę naprawdę wdzięczny o odzew. Działalność zakańczam ze względu na zmianę trybu studiowania na dzienny, zależy mi na tym aby popłacić bieżące zaległości i kontynuować studiowanie, bez żadnych zobowiązań finansowych. Szkoda mi "zamrażać" pieniędzy w towar który nie będzie mi potrzebny.

Zainteresowanych odsyłam do PW gdzie podam więcej szczegółów oraz namiary na siebie.

https://forum.murator.pl/topic/195488-materia%C5%82y-elektryczne-po-likwidacji-sklepu/