kongresmen 24.11.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Okna są, drzwi i brama są. Szczeliny tylko między murłatą a dachem, które mam zamiar zasłonić folią budowlaną. Czy nie jest za poźno? I drugie pytanie czy słup drewniany od dachu mogę w całości schować w ścianach z betonu komórkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.11.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ja zaczałem rok temu 20.11Byly dobre prognozy, mialem też nagrzewnicę elektryczną 9kW. Praxowała 2-4h dziennie, przez jakieś 2-3 tygodnie. Nagrzewnice to o tej porze element niezbędny. Musisz też być świadom, że jeśli temperatura na zewnątrz wyrażnie spadnie,cto ona musi pracować kilka-, czasem kilkanascie godzin dziennie, że trzeba ją przenosić po pomieszczeniach.Rwchunek za prąd bedziesz sobie musiał doliczyc do kosztów tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts