Yerma 24.11.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Witam, planuję postawienie na niewielkiej działce gotowego domku drewnianego o powierzchni góra 40-60 m2. Przeglądałam oferty różnych firm, jest ich mnóstwo w internecie. Ciekawa jestem, czy ktoś z Was ma taki domek i jakie są Wasze doświadczenia z budową i użytkowaniem. Interesuje mnie taki mały, całoroczny, na dole salon, kuchnia, łazienka, z tarasem zadaszonym, a na górze dwie sypialnie. Bardzo proszę o opinie i porady. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 24.11.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 gotowe domy drewniane mają to do siebie że przeważnie są lepiej dopracowane niż budowany na miejscu , jeżeli nie chcesz ingerować w projekt to pewnie ci postawią szybko i dobrze ! Jak się zdecydujesz - wrzuć na forum przekrój ścian , stropów i dachu ocenimy go ! Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yerma 24.11.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 w zasadzie obejrzałam kilka takich gotowych, które by mi odpowiadały. Przez lata remontowałam z różnym efektem dom po dziadkach, podeptało mnie to finansowo dokumentnie. Jest kilka stron, gdzie znalazłam domki, nie wiem, czy mogę tu umieścić linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogu887 25.11.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 drewniane domki gotowe to świetny pomysł na działkę. Niegdyś ( w sumie dotychczas) popularne altanki mają sporą konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszny 28.11.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 W sumie to dobre rozwiązanie bo poza sezonem można tam coś przechować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 08.12.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Myślę, że jak się znajdzie potencjalnego wykonawcę do budowy takiego domu warto postawić pytanie czy budował już z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts