OldStar 24.11.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Jak w temacie. W sumie nie wiem co się stało klamkę można normalnie przekręcić do góry przy zamkniętym oknie i okno się ładnie uchyla ale gdy już zamkniemy i przekręcimy klamkę do normalnego otworzenia góra okna się nie blokuje i w sumie otwieramy okno z uchyłem. Marki okien nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.11.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Trzeba je wyregulowac. Najprawdopodobniej podniesc skrzydlo na dolnym zawiasie. I koniecznie przesmarowac calosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldStar 24.11.2014 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) no w sumie jak złapie za dół to da się je podnieś. Przeszło mi to przez myśl, że opadło ale w sumie pomyślałem później, że jak podniosę to się nie zamknie, że to tak musi być. A jak to się robi? Chodzi mi o regulacje.Dokręciłem na dolnym zawiasie śrubę pionową tak powiedzmy do momentu aż już góra okna odczuwalnie obcierała. Dalej "wypada". Edytowane 24 Listopada 2014 przez OldStar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.11.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Czyli to byla zla diagnoza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldStar 25.11.2014 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 więc jakieś inne pomysły co się mogło stać? W sumie nie miałem żadnego problemu ze skrzydłem, usterka powstała na pstryknięcie palca, od tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.11.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Zapros fachowca. Poradzi sobie bo ja musialbym sprawdzic wiele punktow. Chyba ze koledzy tak zdalnie od reki ocenia co sie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldStar 25.11.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 no wolę poczekać może ktoś coś podsunie. Może to jakaś drobnostka a ja zaproszę takiego dżentelmena, który coś przekręci i skasuje 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 25.11.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jeśli faktycznie podnoszenie na zawiasie nic nie daje to jest uszkodzona rozwórka, urwany suwak. Myślę że okucia Roto, okno minimum 8-10 lat. Rozwórka do wymiany, albo to zrobisz sam albo 50 nie wystarczy. Choć mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 25.11.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witam no wolę poczekać może ktoś coś podsunie. Może to jakaś drobnostka a ja zaproszę takiego dżentelmena, który coś przekręci i skasuje 50zł 50 ??? to chyba za dojazd no chyba, że to będzie sąsiad z Twojej ulicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldStar 25.11.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 blok oddany jakieś 4 miesiące temu więc raczej jest jakaś jeszcze gwarancja na okna. Zadzwonię do zarządcy i po prostu zgłoszę usterkę. Myślałem, że da się to jakoś we własnym zakresie zrobić no ale cóż. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 25.11.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witam blok oddany jakieś 4 miesiące temu więc raczej jest jakaś jeszcze gwarancja na okna. Zadzwonię do zarządcy i po prostu zgłoszę usterkę. Myślałem, że da się to jakoś we własnym zakresie zrobić no ale cóż. Dzięki wszystkim za pomoc. Nooooo trzeba było mówić - jasne ścigaj developera - łaski nie robi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts