ern 25.11.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Na wstępie zaznaczę, że budowlanka to nie mój konik, proszę, zatem o wyrozumiałość. Temat zapewne znany, blok typu późny Gierek, sąsiad z góry zalał mi łazienkę, odpadł tynk z prawie całego sufitu i pojawił się szary beton. Nałożyłem szpachlę na goły beton, niestety na drugi dzień odpadła. Pewnie jest jakiś sposób, aby tak się nie działo i tu pytanie do szanownych forumowiczów. Beton najpierw malować? Gruntować? Co na niego nałożyć? Poradźcie proszę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 25.11.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Klej jak do styro w ten klej wpuść siatkę jak na elewację..ale jeśli woda nadal nadchodzi to trzeba sąsiada za rzopu. I niech ciśnie groszem.Później możesz dać gips i ładnie wyszlifować .. na glanc .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts