lukaso 14.06.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich Sprawa trochę nietypowa, zamierzam kupić działkę budowlaną pod Warszawą w Klembowie (gmina Wołomin). Mało wiem o tej miejscowości więc jeśli ktoś może mi pomóc to poproszę o opinie na temat tej miejscowości.(mieszkańcy, edukacja, komunikacja, media itp.) Z góry dziękuję. Litti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 15.06.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 O Klembowie, niestety, też wiem niewiele ale zajrzyj tutaj http://www.powiat-wolominski.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=11&lang= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 15.06.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Mam tam jakąś rodzinę. Okolice ładne, ale dojazdy bez samochodu kiepsko. Oni mają dwa samochody i też super nie jest (+dwoje dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 26.07.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Polecam tę miejscowoć, wkrótce rozpocznie się tam budowa wodocišgów i kanalizacji, gmina jest prężna i wiele się tam dzieje, miejscowoć ładnie położona, na temat dojazdu wiele nie wiem, my będziemy się budować w Dobczynie, to niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 09.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 W Klembowie powstaje duża, ładna szkoła, dojazd do Warszawy samochodem jest bardzo dobry, lub jak kto woli pociągiem do dworca wileńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robal 11.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 1. Mam tam rodzine2. Brat sie tam buduje3. Aktualnie jest tam budowana kanalizacja oraz wodociagi4. Gaz juz jest5. Szkola jest rozbudowywana, ma sale gimnastyczna - nowa6. Ladny kosciolek jest (mowie tylko o wygladzie bo zbytnio religijny to ja nie jestem - moze na stare lata mi sie zmieni)7. Ogolnie gmina jest dosyc bogata - bo na jej terenie znajduja sie zbiorniki z rezerwami paliw i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts