RemontujeSam 25.11.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witam wszystkich Forumowiczów, Mam pytanie w związku z remontowaną łazienką. Na wstępie napiszę iż jest to stosunkowo nowy blok - rocznik 2009. Chce położyć płytki na ściany i po skuciu starych, są dosyć spore ubytki na ścianach ( dziury, nierówności). Nie chce zmniejszać łazienki płytami Kartonowo-Gipsowymi, bo jest ona i tak już bardzo mała. Moje pytanie jest następujące. Czym wyrównać ściany? Zaprawą podtynkową? P.S. od razu napiszę iż czas nie gra roli, tzn. jeśli trzeba będzie odczekać miesiąc po położeniu jakiegoś preparatu to jestem w stanie tyle poczekać chce aby było to dobrze i solidnie wykonane i rozumiem że trzeba sezonować takie rzeczy. czekam na wasze odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 25.11.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Stosuj zwykła tynkarska zaprawę a jeżeli chcesz ją wzmocnić to po wyschnięciu już przeszpachluj te miejsca cieńka warstwą rzadkiego kleju do płytek. Ja nie stosowałęm żadnych gruntów tylko cała łazienkę przeszpachlowałem cieńką warstwą rzadkiego kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts