pgrad 25.11.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jak w temacie. Koparkowy był/jest ślepy i najechał na kominek od POŚia. Efekt jest taki, że dekiel popękany oraz właz pogięty. Co teraz robić?Chcę zlecić to producentowi żeby naprawił, ale czy to jest w ogóle sens naprawiać?Dodatkowo zwracałem uwagę, że rura ściekowa idzie 20-30cm pod ziemią i żeby po niej nie jeździć - wróciłem z pracy i są ślady po kołach - więc rurę koparkowy odkopie jutro - tym razem ręcznie. To samo z POŚ - poprosiłem aby odkopał co najmniej 30cm z każdej strony. Dodatkowo nasypał piachu do środka i myślę o tym żeby zamówić szambiarę żeby to wypompowała bo sporo tego tam weszło. Oczyszczalnia jest z bioreaktorem ale boje się że piach zapcha rozsączalniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgrad 28.11.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 producent naprawi, i nie stracę dzięki temu gwarancji. Przy okazji poprawi mi sterowanie oczyszczalni i przedłuży kominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 29.11.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 No to albo pochwal tego producenta z nazwy!Plus za naprawę kominka, minus za sterowanie, które wymaga poprawek w nowej oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts