Grazyna333 25.11.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witam,czy zakupienie domku letniskowego, 45m2 z plyty warstwowej to dobry pomysl? Czy ma ktos doswiadczenie z takim domkiem? Jak sie mieszka w takim domku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akana 20.02.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Witam, czy zakupienie domku letniskowego, 45m2 z plyty warstwowej to dobry pomysl? Czy ma ktos doswiadczenie z takim domkiem? Jak sie mieszka w takim domku? Pozdrawiam Mój brat kupił w firmie Depsan i naprawdę jest zadowolony.Sprawdzal inne domy w okolicy ,bo oni są u nas znani i same pozytywy .Nie wiem może po prostu ta firma wie co robi,nie wiem jak inne firmy.Oni maja atesty na wszystkie materiały i korzystają z drewna ciśnieniowo zamykanego czyli na wieki.Sprawdz ich i popytaj o opinie.Postawili dużo domków w Boszkowie Letnisko i też dużo wysyłają gotowych na wymiar do Niemiec i innych krajów.U mnie w okolicach Leszna mają dobrą opinię,więc chyba popytaj u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 20.02.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Mój brat kupił w firmie Depsan i naprawdę jest zadowolony. Litości, wania marketingiem na kilometr. Cud, miód i malina, "właczamy niskie ceny" też mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts