tomekwa 26.11.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Aktualnie Duon ma 2 podobne oferty: Darmowe godziny 2.0 i Przez internet najtaniej 7.0.Czym one się różnią? Czy ktoś przestudiował te 2 oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 01.04.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nie wiem, jakie są różnice, natomiast Duon robi taki myk, że po zmianie taryfy na G12 (w darmowych godzinach) to przez miesiąc i tak nie liczy z podziałem na tanią i drogą energię, tylko szacunkowo, wg ich algorytmu (czyli całość zużycia to ok 40% tania i 60% droga)... Przynajmniej u mnie tak jest, więc nici z dogrzewania domu prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 01.04.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ale kotleta odgrzebałeś....te taryfy o których pisze autor wątku, już nie są dostępne....jest tylko promocja przez internet najtaniej 10.0..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts