D i T 14.06.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Co sądzicie o projekcie bajkał z pracowni ArchTim http://archtim.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.06.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Z zewntrz wyglada na ogromny w srodku juz nie robi na mnie takie wrazenia. Za to widze ze ma ogromne korytarze i klatke (schody wygodne to plus) ale calosc zajmuje ponad 30m2 ze 131 to nie jest najciekawszy wynik. Na parterze nie podoobaja mi sie schodki do pokju dziennego , taki bajer a potem zawsze trzeba noge podnosic kiladziesiat razy dziennie W pokoju dziennym tez nie podoba mi sie ten słup przy podcieniu, zreszta ten caly podcien jest tak na sile zrobiony. Pokoiki na poddaszu po 8-9 m2 to nieporozumienie. Na elewacjach pojawiaja sie dwie male lukarny ktorych brak na rzutach czego tu nie kapuje Ogolnie to wntrze do poprawy wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 14.06.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 jesli mam byc szczera, to ten dom nie w moim guscie. Ale jesli tobie sie podoba, to buduj. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 17.06.2004 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Brzydki a w środku brak pomieszczeń gospodarczo-socjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 23.06.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Słabo ustawny pokój dzienny i mały jak na 130m2 proszę spytaj gdzie jest powierzchnia netto czy użytkowa to netto, nie rozumiem dlaczego nie mogą podać jasno powierzchni . schody dobre z podestem,schody otwarte ? zapach idzie na górę, duża łazienka bez wanny , brak dodatkowego pokoju na dole, góra duży hall, małe pokoje, uwaga na skosy ,elewacja poniemiecki dom kolejarza trzeba lubić ja lubię lae oryginały .Jak masz chęć zobacz sobie Jonasza http://www.archeton.pl nie są to dwie krople wody ale alejak nie to KRABA - 2 on jest dobry na wszystkopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts