Elontro 26.11.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Chciałbym zaproponować wymianę doświadczeń użytkowników systemów inteligentnego domu. Sam jestem integratorem takich systemów, więc moje zdanie nie będzie uznawane za obiektywne.Dlatego proponuję, żebyście napisali, czy jesteście zadowoleni z posiadanego systemu, czy jest godny polecenia i dlaczego. A może odradzacie całkowicie takie udogodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiesiekM 06.12.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 U mnie właśnie instalowany jest system AMPIO, zresztą pisałem to już w innym temacie. Na ile będę zadowolony z instalacji będę mógł się wypowiedzieć za jakiś czas. Wybrałem bo widziałem inne instalacje Ampio, ma cechy na których mi zależało i oferta z wszystkich ofert była najbardziej atrakcyjna w stosunku do możliwości jakie system oferuje. I będę miał takie fajne panele sensorowe jeśli się na nie zdecyduję bo na to mam jeszcze trochę czasu http://ampiosystem.pl/moduly_ampio/ Będzie zintegrowany z systemem alarmowym Satel. Na razie jestem na końcowym etapie kładzenia kabli, mam zamiar zamieszkać do kwietnia - maja jeśli się uda. Ale wcześniej miałem zamiar zamieszkać do końca roku 2014 a okazało się że pod koniec roku jeszcze nie mam tynków więc nie wiem jak to będzie z tym następnym terminem. A co do tych tynków to jestem już dogadany z firmą, ale jeszcze się nie zdecydowałem czy gipsowe czy cementowe. I te i te mają swoje wady i zalety (to tak poza tematem) Generalnie widzę że budowa domu to jedna wielka walka. Już na etapie murów musiałem zmienić firmę ale widzę że firma od inteligentnej instalacji jest dosyć dobrze ogarnięta więc mam nadzieję że z nimi nie będzie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts