Melona 27.11.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam, mam problem z ładnym ogrodzeniem. Mam wilgotną działkę, żadne ogrodzenie nie wytrzymuje - rdzewieje, próchnieje, szok. Nie muszę mieć ogrodzenia jako zabezpieczenie, i tak mieszkam pod lasem, więc jeśli ktoś by chciał to bez problemu sobie przeskoczy przez płot, a saśiad nie zobaczy...ale estetą jestem i lubię się odgrodzić czymś ładnym. Czy na wilgoci utrzyma sie żywopłot? /Jakie rośliny wybrac? Temat raczej już na wiosnę, ale jesli warto to zrezyguję z robienia kolejnego płota przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 27.11.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Sprawdź miskanta.Roślina sezonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts