miuzziker 28.11.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Czy ktoś zakupywał kiedykolwiek ekogroszek lub jakiś inny węgiel przez stronę http://www.polskiekogroszek.pl. Potrzebuję bardzo takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FIL0 01.12.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Witam;No ja mam chyba ten sam problem z tą "firmą". Daję jeszcze tydzień na odpowiedź od Pana Becka i idę to zgłosić gdzie trzeba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czechu77 12.12.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Tak z ciekawości zapytam czy coś się wam wyjaśniło z tą firmą, bo ceny mają nierealnie atrakcyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 12.12.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Tak z ciekawości zapytam czy coś się wam wyjaśniło z tą firmą, bo ceny mają nierealnie atrakcyjne? Przecież widać że to wałek ... Przesyłka kurierska 50zł ... Za pobraniem 100zł ? Specjalnie tak zrobione aby ludzie wzięli "tańszą" wysyłkę i zapewne większość tak robi , bo to 50zł oszczędności na tonie ... Tyle że wybierając przelew całości zapewne na 99% nie będzie węgla ani kasy a wybierając za pobraniem nie stracimy ani kasy ani nie dostaniemy węgla ... Jak dla mnie w przypadku wątpliwości co do firmy brać tylko i wyłącznie za pobraniem ... Może i drożej ale jednak ... taniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miuzziker 26.12.2014 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Sprawa jest już na Policji, ale pewnie z odzyskaniem pieniędzy będzie duży problem. Myślę nawet, że ich nie odzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma50 30.06.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 WitamZałożyłam również sprawę na Policji. Właśnie dostałam pismo z PROKURATURY o umorzeniu dochodzenia z powodu niewykrycia sprawcy. Piszę zażalenie. Ustalili nr IP komputera, a konto kto zakładał? Śmiech na sali tylko w Naszym pięknym kraju.Proszę o informację jak wasze sprawy. Mam prawnika więc może wspólnymi siłami coś zdziałamy.Pozdrawiam i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts