mfuchs 14.06.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam! Proszę o info, jak należy montować okna w ścianach jednowarstwowych: z tego co pamietam, kiedyś w Muratorze było napisane, aby mocować je w środku ściany (tu: PTH 44 P+W), natomiast wykonawca twierdzi, że mniejwięcej w odledłości 1/3 od zewnętrznej strony muru. Proszę o przypomnienie, jak powinno być. Dziękuję i pozdrawiam,michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Dokładnie tak jak mówisz. W ścianie jednowarstwowej wszelkie okna i drzwi powinny byc montowane w połowie grubości ściany. U mnie próbowali w ten sam sposób co u Ciebie, ale ich naprostowałem. Cos poszemrali pod nosem ale przyjęli do wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 15.06.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Okna - zgoda, ale drzwi??? To one mają się otwierać na 90 stopni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 15.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 ja też zamierzam montować okna w ścianie jednowarstwowej - w połowie jej grubości, a drzwi??? - często zrównuje się z jedną z powierzchni ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts