marstan 30.11.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Panowie potrzebuje sprawdzonej i dosyć precyzyjnej wiertarki stołowej do obróbki różnego rodzaju materiału. Sprzęt będzie wykorzystywany amatorsko/hobbystycznie, więc nie potrzebuje nie wiadomo czegoś super profesjonalnego i bardzo drogiego. Fajnie gdyby cena do jakości była na dość wysokim poziomie i sprzęt był na gwarancji. Wydatek jaki chciałbym poczynić to max 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 30.11.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Sprawdź sprzęt austriackiej marki Bernardo, używam modelu TB 16T . Sprawdza się w małym warsztacie i raczej na pewno jest używana częściej niż ty masz zamiar. Warunkiem precyzji we wierceniu jest brak dużych luzów na wrzecionie i tutaj się sprawdza. Poza tym wszystko ok, nie miałem jeszcze żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.m 30.11.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 to już jakąś wiertareczkę kupisz za kilka stówek do takiego użytku amatorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marstan 30.11.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Już taką miałem, pieniądze wyrzucone w błoto. Nie dosyć, że już po miesiącu miała awarię to później okazało się, że nie oddadzą mi kasy bo podobno źle była użytkowana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marstan 30.11.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Sprawdź sprzęt austriackiej marki Bernardo, używam modelu TB 16T . Sprawdza się w małym warsztacie i raczej na pewno jest używana częściej niż ty masz zamiar. Warunkiem precyzji we wierceniu jest brak dużych luzów na wrzecionie i tutaj się sprawdza. Poza tym wszystko ok, nie miałem jeszcze żadnych problemów Szczerze to nie słyszałem o takiej marce ale sprzęt wydaje się odpowiedni i co najważniejsze jest nowy. A jak z gwarancją, trzeba odsyłać za granicę? Mógłbyś powiedzieć coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 01.12.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Firma mniej znana może dlatego, że nie jest sprzedawana w marketach budowlanych. Jak kupowałem od Hafena,wyłącznego dystrybutora na Polskę, między innymi dlatego że zapewnia serwis na miejscu. Jak jesteś zainteresowany to najlepiej sam ogarnij sobie co i jak bo nie chcę żeby mnie ktoś o kryptoreklamę oskarżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts