Flawia 30.11.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jestem przed kupnem stołu i krzeseł. Mam mały salon z aneksem (20 m2), meble kuchenne w kolorze ciepłym białym (matowe), blat dębowy olejowany. Na podłodze deska dębowa olejowana. W pomieszczeniu są powieszone szafki Besta z Ikei w kolorze bielonego dębu: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39012894/ Stół planuję taki: - chodzi o kształt, wygląd, krzesła jeszcze nie wybrane, zastanawiam się nad Eamesami, ale nie jestem przekonana do końca. Jaki kolor stołu będzie pasował? Może macie jakieś sugestie co do krzeseł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 30.11.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Może stół czarny albo biały, żeby nie było zbyt "dębowo"? Krzesła trudna sprawa. Wiem, że eamesy są modne i nawet przyjemne wizualnie, pewnie też wygodne, ale ja bym się plastikiem nie obkładała. Mimo wszystko to trochę kiczowate jest. Może lepiej jakieś proste w kształcie drewniane i jakieś dwa po krótszych bokach stołu całe tapicerowane (ewentualnie ubrane w sukienki) ? Albo różne krzesła ale w tym samym kolorze drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati333 03.12.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jeśli nie masz zbyt dużo miejsca, to może rozważ taką opcję: http://meblarnia.com.pl/p/1553/643/okragly-stol-z-opcja-dosuniecia-do-sciany--stoly.html Stół jest niewielki i ma możliwość dosunięcia do do ściany z jednej strony. Kolorystyka jak dla mnie też jest ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredka007 05.04.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ja bym poszla w stol w kolorze zblizonym do blatu i do tego biale krzesla (ja bym dala eamesy z podlokietnikami) jesli bardziej przemawiaja do Ciebie stonowane kolory, jesli zas chcialabys poszalec z kolorem krzesel to wybralabym bialy stol. Inna kwesia, ze jak zdecydujesz sie na debowy to zawsze mozesz go pozniej przemalowac jak juz Ci sie znudzi, nie wydaje mi sie zeby bylo za bardzo "debowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts