michal.goly85 30.11.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witajcie, czeka mnie przeniesienie kilku większych rzeczy do nowego mieszkanka, szafy, stoły, etc. Przeprowadzka na terenie wrocławia, szukam przystępnej cenowo firemki. Duzi gracze są trochę za drodzy jak na mój gust, a mali, na których dotychczas trafiłem mają problem z "obsługą klienta". Macie jakieś firmy godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kislu001 27.01.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) [spamer] Edytowane 4 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmroczek 17.04.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Uważałbym na to „tanio” w przeprowadzkach. To się może skończyć dobrym bałaganem. Takie firmy, co tanio robią to zatrudniają osoby z łapanki, które nie mają pojęcia o np. noszeniu mebli czy sprzętu agd i rtv. Moja znajoma mieszka we Wrocławiu, ostatnio się przeprowadzała z firmą, która jest o ile pamiętam na robotniczej 5 we Wrocku (Tel. 71 373 33 33). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balisten 18.06.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli interesuje Cię bardzo dobra i sprawdzona (przeze mnie) firma przeprowadzkowa to polecam skorzystać z usług firmy przeprowadzamy.com Jeśli chodzi o [sPAMER] to według mnie nie mają sobie równych i z czystym sumieniem mogę ich polecić. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts