Tymonka 30.11.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Po wpisaniu w wujka Google hasła "catio" wyświetla się mnóstwo stron I zdjęć z fantastycznymi budowlami, które w sposób bezpieczny całorocznie pozwalają na werandowanie czy też 'ogródkowanie' kocich członków rodziny. Chciałabym, aby nasze koty mogły swobodnie wychodzić do ogródka przez cały rok do takiego właśnie wydzielonego dla nich, zabezpieczonego kawałka ogrodu. To co znalazłam na pewno będzie dla mnie inspiracją, ale jestem ciekawa, czy ktoryś z forumowiczów zastosował podobne rozwiązania dla swoich milusińskich. Jestem dopiero na etapie szukania odpowiedniego projektu domu, więc jeszcze ciut wcześnie na szczegóły projektowe, ale chcę się dobrze przygotować Kawałek ogródka tylko dla kudłatych czeka Jeśli nie catio, to jakie macie pomysły na bezpieczny ogród dla kotów? Wrzucajcie proszę uwagi, pomysły, rozwiązania, mile widziane są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas75 09.02.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Też szukam takich podpowiedzi :)podłącze się tutaj i czekam na pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts