TyjesteśBasia 30.11.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Proszę o poradę. Dekarz zamontował nam okna i mam wątpliwość, czy tak powinno być. Ciecie dachówki wyszło na fali. Te dachówki wokół okna lekko się ruszają. Czy tam nie będzie dostawała się woda z rynienki okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 01.12.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Jest ok. Mógł pod szlifować dolne grzbiety dachówki. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TyjesteśBasia 01.12.2014 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Dziękuję. Znalazłam jeszcze jedno zdjęcie okna, które mnie niepokoi. Te szczeliny po lewej stronie dziwnie wygladają. Czy jest to do zaakceptowania, czy żądać poprawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.12.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Na pojedynczym oknie należy wymienić trzecią dachówkę po lewej stronie. Pewnie uszczelki klinowe i odstający rant bocznego kołnierza unoszą dachówki po lewej stronie. Wydaje mi się, że w obu montażach opadły dachówki nad oknami. Brak elementu podpierającego lub jest umieszczony w niewłaściwym miejscu. Grzbiety dachówek pod oknami powinny być bardziej zeszlifowane. W pojedynczym montażu wystarczyło nie wiele przesunąć okno w prawo i byłoby bardziej estetycznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts