grzegorz.andrzej 01.12.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Witam serdecznie. Dostałem od stolarza wycenę mebli kuchennych. Proszę o wypowiedź czy poniższe okucia i fronty są jakościowo przynajmniej przeciętne. Nie chcę wydawać kasy na okucia blum'a i nie wiem czy jest to totalna tandeta (kilku stolarzy tak twierdzi). Poniżej zestawienie: korpusy kuchni płyta laminowana kronopol + pcv 0,5mmfronty kuchenne lakierowane połysk lub matowe płyta laminowana + pcv 2mmblaty kuchenne pfleiderer ,respol ,kronopol 3,8 cm grklapy cichy domyk articzawiasy klap hafellezawiasy frontów cichy domyk rejsszuflady pełen wysuw cichy domyk comfortbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajotan 07.12.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Ja mam szuflady evobox, [link zbyteczny]fronty z frezem, dociąg jest za mocny więc otwieranie jest tragiczne, oczywiście u stolarza jest OK, a na wystawce są jakieś stare innej firmy lepiej działające, ogólnie porażka. Może ma ktoś pomysł na to? już zacząłem kombinować pominąłem jedną stronę to znowu zamykanie gorsze... Edytowane 8 Grudnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts