Lostintrain 01.12.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Witam serdecznie Staram się o dotację z UP na podjęcie działalności gospodarczej. Wymyśliłem że będzie to firma wynajmująca sprzęt budowlany, do remontów osobom prywatnym i małym firmom. Mogę dostać około 20 000 zł Czy ktoś z forumowiczów mógłby zaproponować jakie sprzęty mógłbym kupić, na które jest duże zapotrzebowanie na rynku? Ja wymyśliłem następujący zestaw: Agregat prądotwórczy - Honda ECT7000 Szlifierka do ścian i sufitów -Skil 7520 MA Opalarka -MakitaHG551VK Zestaw elektronarzędzi - Makita Combo DK 18021S Zestaw elektronarzędzi - Makita Combo 18V LXT600 Narzędzie Uniwersalne -Brüder Mannesmann ToolBox 159 szt. Gwoździarka pneumatyczna - Makita AF505 Co sądzicie o powyższym zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 25.07.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Zrezygnuj z Makity 505 i lepiej zakup minimum AN 902 - ta gwoździarka obsługuje gwoździe do 90 mm włącznie no i nie zapomnij o sprężarce. Ponadto betoniarka, zagęszczarka i wiele innych które mają wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts