zibi86 01.12.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Witam.Czy miał ktoś do czynienia z tymi kotłami, bądź słyszał cokolwiek o nich??Instalator kusi mnie na te urządzenie, ale teoche mam obawy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi86 02.12.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Witam. Czy miał ktoś do czynienia z tymi kotłami, bądź słyszał cokolwiek o nich?? Instalator kusi mnie na te urządzenie, ale teoche mam obawy. Pozdrawiam Nikt nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.12.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 pierwsze słysze. ile za niego chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi86 02.12.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Nikt nie pomoże? Za jednofunkcyjny 18kW 4700zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.12.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 to taniej masz znana i chwalona firme termetnowego 2 funkcyjnego buderusa nawet taniej kupiszjunkersa cerapurwięc nie wiem czy warto brac cos w ogole nie znanegopewnie nie ma wyboru serwisantównie wiadomo po ile czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi86 03.12.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 to taniej masz znana i chwalona firme termet nowego 2 funkcyjnego buderusa nawet taniej kupisz junkersa cerapur więc nie wiem czy warto brac cos w ogole nie znanego pewnie nie ma wyboru serwisantów nie wiadomo po ile czesci No cene podał na poczatek negocjacji. Z tego co patrzyłem na stronie to jest troche serwisantów i jak zapewniał instalator części nie drogie i bez problemu dostępne. Zachwalał produkt, że dużo lepszy od termetu i wcale nie gorszy niż najlepsze marki. Sam juz nie wiem co robic. Kusi aby sprobowac, bo lubie nowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.12.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 na allegro masz sztuke o tysiaka taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi86 03.12.2014 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 nie kupie nigdy na allegro kotla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.12.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 jak proponowałem komuś z moich okolic kocioł termeta za 4 tys. to znalazł się ktoś kto miał ubaw bo w necie gdzieś są prawie 10 % taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi86 03.12.2014 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Wiadomo,że z cena w necie sie nie wygra.Ja natomiast pewnej grupy produktow nie kupie w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi86 16.12.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 No i kupiłem.Narazie fajnie.Mega,ale to mega cicho!Jest w korytarzu i nic nie slychac.Grzać, fajnie grzeje.ZObaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 16.12.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 teraz kotły tak pracuja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konking 27.01.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Niby tych kotłów jest sporo na rynku i wybór powinien być prosty ale według mnie im więcej tym trudniej wybrać coś dobrego. Osobiście nie kupowałbym kotła mało znanej firmy. Przy inwestycji jaką jest piec do ogrzewania domu nie warto oszczędzać. Lepiej wydać więcej i móc się cieszyć sprawnym sprzętem przez kilkanaście ładnych lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts