PusiaKssawery 29.11.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Kawał roboty odwalony. Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.11.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Świetnie wszystko się układa. Przez zimę możesz się zająć planowaniem pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.11.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 hej! ale się świetnie już domek prezentuje! super! kawał roboty odwalony ( piekna macie okolice ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajakadzia 30.11.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ciekawy dom się zapowiada! My również budujemy własny twór z płaskim dachem i jesteśmy na podobnym etapie, więc będę podglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 30.11.2015 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dziękuję wszystkim. ajakadzia koniecznie załóż dziennik - chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajakadzia 01.12.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Cały czas się do tego zabieram jak już zwyciężę lęk przed złym okiem forumowiczów, to założę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 01.12.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 gust mi się zmienia, widzialam kilka pięknych realizacji domów z płaskim dachem - skandynawskie klimaty i to co kiedys mi sie nie podobalo- płaskie dachy podoba mi się coraz bardziej fajny domek będzie, dobrze ze zdazyliscie z tym stropem przed mrozami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 02.12.2015 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Pusia&Kssawery od Ciebie to zawsze można liczyć na dobre słowo amalfi, o tak teraz jest dużo czasu na myślenie, przestawianie - nie tylko w środku, ale też np. na obmyślenie dachu czy daszku nad wejściem. Np. po tych wszystkich bojach o kuchnię, które teraz się toczą u Aniko zaczęłam zastanawiać się jeszcze raz nad kuchnią, ale chyba skończy się jednak nad rozstawianiem pudeł zanim podejmę decyzję. Ale decyzja jest potrzebna już do instalacji. A ostatnio ktoś wspomniał u znajomych o wyspie i mi się smutno zrobiło, że ją wyrzuciłam... i znowu myślę Kendra, jak tam postępy u Ciebie? malydomekpodlodzia, gusta się zmieniają ciągle. Ja np. oglądałam wiele wizualizacji i inspiracji jak robiliśmy remont sypialni, potem miała być kuchnia i pokój. Część z nich już mi się nie podoba, część stała się obcykana, część wszyscy już mają.... a to było tylko rok-dwa lata temu. Dlatego boję się co to będzie z domem i urządzaniem i ciągle sobie powtarzam - prosto i klasycznie, prosto i klasycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.12.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 ciągle sobie powtarzam - prosto i klasycznie, prosto i klasycznie.... Czyli jesteś konsekwentna - czyli będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.12.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 my jeszcze walczymy, sezon budowlany trwa. dach się robi, przez zimę muszę złapać trochę oddechu od budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajakadzia 07.12.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 09.12.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Właśnie odkryłam jak powinna być ułożona kuchnia, ale tam gdzie postawiłam lodówkę mam tylko 40 cm ściany.... co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 09.12.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Mamy bardzo podobne ustawienie! Tylko, że u nas lodówka musi byc zamieniona ze słupkiem z innych powodów: po lewej stronie mamy duże południowe przeszklenie i nie chcemy, żeby lodówka bezpośrednio przy nim stała, a poza tym takie ustawienie w kącie jest nieergonomiczne przy otwieraniu drzwi. Więc suma sumarum na razie stoi na tym, że lodówka ze słupkiem będą zamienione. Ciekawy jestem czy wykombinujesz coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.12.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 lodówka zamiast słupka, piekarnik wywalić na parter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.12.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 .. piekarnik wywalić na parter... Emilko, ale Immoral chyba pisała, że nie chce piekarnika na parterze (chyba, że znowu pomyliłam wątki ). Zresztą nie dziwie się jej, bo piekarnik u góry to świetne, wygodne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.12.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 hmmm a nad oknem nie zmieściłby się okap? ile tam jest do sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 14.12.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Okno zaczyna się na 1,2 m, ma 85 cm czyli 2,05, czyli do sufitu zostaje 0,95 m czyli się mieści - nie wiem tylko jak z gotowaniem przy szybie - non stop będzie brudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.12.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 musisz to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 14.12.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 To okno będzie fixem czy otwieralne? Ja przy moim niższym fiksie (85 cm od podłogi + 50 cm wysokości) nie odważyłem się dać pieca, ale może ktoś tak już ustawił piec i jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 14.12.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Na wizce jest kuchenka gazowa jeśli taką planujesz to nie może zgodnie z przepisami być pod oknem. Możesz rozważyć okap blatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts