Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żory - indywidualny z płaskim dachem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 576
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pusia&Kssawery od Ciebie to zawsze można liczyć na dobre słowo :)

amalfi, o tak teraz jest dużo czasu na myślenie, przestawianie - nie tylko w środku, ale też np. na obmyślenie dachu czy daszku nad wejściem.

Np. po tych wszystkich bojach o kuchnię, które teraz się toczą u Aniko zaczęłam zastanawiać się jeszcze raz nad kuchnią, ale chyba skończy się jednak nad rozstawianiem pudeł zanim podejmę decyzję. Ale decyzja jest potrzebna już do instalacji. A ostatnio ktoś wspomniał u znajomych o wyspie i mi się smutno zrobiło, że ją wyrzuciłam... i znowu myślę :D

Kendra, jak tam postępy u Ciebie? :)

malydomekpodlodzia, gusta się zmieniają ciągle. Ja np. oglądałam wiele wizualizacji i inspiracji jak robiliśmy remont sypialni, potem miała być kuchnia i pokój. Część z nich już mi się nie podoba, część stała się obcykana, część wszyscy już mają.... a to było tylko rok-dwa lata temu. Dlatego boję się co to będzie z domem i urządzaniem i ciągle sobie powtarzam - prosto i klasycznie, prosto i klasycznie.... :D

Mamy bardzo podobne ustawienie! Tylko, że u nas lodówka musi byc zamieniona ze słupkiem z innych powodów: po lewej stronie mamy duże południowe przeszklenie i nie chcemy, żeby lodówka bezpośrednio przy nim stała, a poza tym takie ustawienie w kącie jest nieergonomiczne przy otwieraniu drzwi. Więc suma sumarum na razie stoi na tym, że lodówka ze słupkiem będą zamienione. Ciekawy jestem czy wykombinujesz coś ciekawego :-)