PusiaKssawery 23.03.2016 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 śmieszna historia: na budowie wyglądam zwykle jak menel - stare dżinsy, buty z farby, rozciągnięta bluza z adidasa, rozczochrane włosy. Pojechaliśmy po coś do Casto i obok mają kafejkę, więc chciałam kupić coś na drugie śniadanie. Wchodzę, patrzę, że są dwie bułki ostatnie (była niedziela) więc pytam z czym są. A pani na to, że to nie na sprzedaż, że zapomniała wyciągnąć... po czym patrzy tak na mnie i mówi: "ale jak jest pani bardzo głodna to ja je pani oddam za darmo" :lol2::lol2: i dała. to wzięłam. z pasztetem były Boziu jak się urechotałam :rotfl: Kiedyś tacy prosto z budowy pojechalśmy do sklepu to cały czas ochroniarz za nami chodził Idziecie z robotą jak burza, chyba harmonogram wyprzedzacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 23.03.2016 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Idziecie z robotą jak burza, chyba harmonogram wyprzedzacie?? wg harmonogramu mamy teraz 18 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.03.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 wg harmonogramu mamy teraz 18 kwietnia No tak mnie się wydawało, że przeskoczyliście plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 29.03.2016 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 (edytowane) wentylacja na dachu - ogarnięta samodzielnie przez męża http://images77.fotosik.pl/459/65c360df2f2f5865med.jpg łazienka widmo http://images75.fotosik.pl/459/c72683ca48482de8med.jpg styropian spadkowy na jeden dach - już wyniesiony przed dom przeze mnie http://images77.fotosik.pl/459/4966e661d62c8310med.jpg membrana już na dachu - zaraz po rozłożeniu http://images78.fotosik.pl/459/ceb9eef90ef6ae43med.jpg Edytowane 29 Marca 2016 przez immoral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 29.03.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Nieżle lecicie do przodu tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 29.03.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Wow Jestem pod ogromnym wrażeniem! Jak to szybko u was idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.04.2016 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 aktualizacja danych: styropian pod podłogówkę rozłożony wylewki umówione - czekają aż będzie ogrzewanie skończone i lejemy - nie mogę się tego doczekać dogadałam z firmą od dachu, że obróbki blacharskie będziemy robić po ociepleniu elewacji - czyli na jesień - podobno ludzie po dwa lata potrafią żyć bez nich, więc możemy poczekać w związku z punktem powyżej nie ma co odwlekać - trzeba brać się za żwir.... w przyszłym tygodniu powinny też robić się przyłącza Jak uda się niedługo zrobić te wylewki to wg harmonogramu będzie 10 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.04.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Jak uda się niedługo zrobić te wylewki to wg harmonogramu będzie 10 maja I bardzo dobrze, macie zapas na ew. poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.04.2016 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 oj tak, każdy zapas czasowy mile widziany jakiś zapas mam od początku, bo harmonogram kończy mi się w listopadzie, a przeprowadzkę planuję na grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.04.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 plan ambitny, ja też mam taki i idzie, ale czuję się jak maratończyk przed zawodami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.04.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 im wcześniejsza przeprowadzka tym lepiej, w grudniu bedzie zimno, mokro itp. do świat blisko, trzymam kciuki za harmonogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 12.04.2016 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ja się już normalnie boję co to będzie z tym wykończeniem.... mam takiego strasznego lenia ostatnio - jakieś przesilenie wiosenne czy co? ale przecież nie oddamy do zrobienia ekipie czegoś co sami umiemy zrobić, więc trzeba dać radę do tego jeszcze mamy do zrobienia "home staging" w obecnym domu i trzeba go wystawiać na sprzedaż... a tu klatka cała do malowania plus 3 pokoje, panele do położenia itd mamy też pierwszy zakup wykończeniowy - ścianka szklana do jednej łazienki była promocja w casto chociaż jak tak pomyśleć to zakupów trochę już mamy zrobionych - doszło do tego, że nawet jak kupujemy patelnię to będziemy używać "w nowym domu" i ląduje w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.04.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 doszło do tego, że nawet jak kupujemy patelnię to będziemy używać "w nowym domu" i ląduje w szafie U nas też tak było - co na "nowy dom" to do mamusi jechało, potem hurtem wszystko przywieźliśmy, ale była radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 19.04.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 od kilku dni próbuję dodać zdjęcia z podłogówką, ale forum uparcie informuje mnie, że założenie grupy nie powiodło się - jakieś dziwne rzeczy tu się dzieją za to dzisiejsza wylewka częściowo weszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 19.04.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 mam pytanko czemu kibelek jest na środku? byc moze cos przegapiłam pięknie idziecie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 19.04.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 kibelek jest na środku, bo to nasza łazienka-widmo za kibelkiem będzie ściana gk między łazienką a pokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2016 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Jak pięknie równiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.04.2016 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 mam nadzieję, że równiutko dzisiaj kończą - bardzo chciałabym wejść już tam, ale trzeba będzie czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 24.04.2016 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 po wylewkach można już biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.04.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 po wylewkach można już biegać Cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts