PusiaKssawery 15.09.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 (edytowane) To dbaj o męża, jak to się mówi w gęsim puchu go trzymaj Edytowane 15 Września 2016 przez Pusia&Kssawery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 15.09.2016 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Taaa, wczoraj mu przedstawiłam swoją wątpliwość co do terminów prac, a on już dzisiaj mi napisał, że wykrakałam i musiał sobie gripex kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Taaa, wczoraj mu przedstawiłam swoją wątpliwość co do terminów prac, a on już dzisiaj mi napisał, że wykrakałam i musiał sobie gripex kupić.... Hahahahahahaha presji nie wytrzymał biedaczek Do tego 15.12 to masz drzwi - wewnętrzne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 15.09.2016 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No tak, wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No to bez wewnętrznych można jakiś czas wytrzymać, jest hardkorowo, ale się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.09.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No to bez wewnętrznych można jakiś czas wytrzymać, jest hardkorowo, ale się da Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 15.09.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No to bez wewnętrznych można jakiś czas wytrzymać, jest hardkorowo, ale się da Ja też potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 15.09.2016 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Dołóżcie do tego babcię, dziadka i wszędobylskiego kundla, który za wszelką cenę chce uciec z domu A w projekcie nie mam drzwi do tzw. wiatrołapu, więc nie wiem gdzie go będę zamykać jak przyjdzie np. listonosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Dołóżcie do tego babcię, dziadka i wszędobylskiego kundla, który za wszelką cenę chce uciec z domu A w projekcie nie mam drzwi do tzw. wiatrołapu, więc nie wiem gdzie go będę zamykać jak przyjdzie np. listonosz No to przecież napisałam, że może być hardcorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.09.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Da się przezyć bez drzwi, bez mebli. I uważam, że lepiej się przemęczyć bez czegoś niż to zastąpić czymś tymczasowym, bo wtedy jak w banku prowizorka zostanie na bardzo długo. Sierścia musisz więzić jakąś zaporą w jednym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 15.09.2016 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Mam nadzieję, że nic prowizorycznie nie będziemy robić. Ja mogę żyć z rzeczami w kartonach. Moja babcia też. Psu chciałam zrobić w drzwiach do sypialni klapkę, bo mam do nich dość daleko i nie uśmiecha mi się co chwilę wstawać, ani mieć ich cały czas otwartych. Więc w sypialni go raczej nie zamknę. A szkoda, bo dość blisko drzwi wejściowych by było. Blisko jest też pralnia, ale tam może dużo zniszczyć. Potrafi zagryźć wszystko - mamy już tylko po jednej parze butów, a w kapciach przestaliśmy chodzić. Ostatnio wywleka mi ubrania ze stojaka (nie mamy szafy tylko stojak z Ikei) i wybiega z nimi na dwór. Ktoś ma jakiś sposób? A taki jest grzeczny jak śpi - mój aniołek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 [ATTACH=CONFIG]367521[/ATTACH] Przesłodki Rozrabia jak zostaje sam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 15.09.2016 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Nie, bo on nigdy nie jest sam. U nas zawsze co najmniej jedna osoba jest w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.09.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Pewnie młody i tak sobie rozrabia. Słodziaczek. Z czasem mu przejdzie. Może trzeba go wymęczyć jakimiś zabawami, żeby nie miał siły? Jakaś piłeczka albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 15.09.2016 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No młody jest, w listopadzie dopiero będzie miał rok. Rozrabiaka jest z niego straszny. A mieliśmy do wyboru jego i jego siostrę. On był cichutki, a jego siostra od razu nas gryzła w buty. Co by było jakbyśmy ją wybrali? Jak skończy rok będziemy go kastrować. Energii ma tyle, że nawet jak się wymęczy np. lataniem za piłką i już po nią nie chce biec to i tak wystarcza to na godzinkę i można od nowa.... a ja nie mam tyle siły i czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.09.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Z czasem będzie coraz mniej rozrabiał. Po prostu spoważnieje. Może pomysl o jakimś futrzastym kumplu do zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 15.09.2016 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Mówisz jak mój mąż. Ale ja protestuje. Robię pierwszy raz w życiu moussakę, jest w piekarniku. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.09.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Mówisz jak mój mąż. Ale ja protestuje. Robię pierwszy raz w życiu moussakę, jest w piekarniku. Trzymajcie kciuki. Trzymam kciuki. Za danie i za sierścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.09.2016 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Trzymajcie kciuki. Trzymamy ale pokaż i daj przepis, tez może bym zrobiła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 16.09.2016 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Przepis z kwestii smaku - http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/moussaka/przepis.html a wyszło tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts