Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żory - indywidualny z płaskim dachem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 576
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam nadzieję, że nic prowizorycznie nie będziemy robić. Ja mogę żyć z rzeczami w kartonach. Moja babcia też.

Psu chciałam zrobić w drzwiach do sypialni klapkę, bo mam do nich dość daleko i nie uśmiecha mi się co chwilę wstawać, ani mieć ich cały czas otwartych. Więc w sypialni go raczej nie zamknę. A szkoda, bo dość blisko drzwi wejściowych by było. Blisko jest też pralnia, ale tam może dużo zniszczyć.

Potrafi zagryźć wszystko - mamy już tylko po jednej parze butów, a w kapciach przestaliśmy chodzić. Ostatnio wywleka mi ubrania ze stojaka (nie mamy szafy tylko stojak z Ikei) i wybiega z nimi na dwór. Ktoś ma jakiś sposób?

A taki jest grzeczny jak śpi - mój aniołek:

Bez tytułu.jpg

No młody jest, w listopadzie dopiero będzie miał rok. Rozrabiaka jest z niego straszny.

A mieliśmy do wyboru jego i jego siostrę. On był cichutki, a jego siostra od razu nas gryzła w buty. Co by było jakbyśmy ją wybrali? :D

Jak skończy rok będziemy go kastrować. Energii ma tyle, że nawet jak się wymęczy np. lataniem za piłką i już po nią nie chce biec to i tak wystarcza to na godzinkę i można od nowa.... a ja nie mam tyle siły i czasu :D